‘Årgang 0’-mor giver sin side af sagen: Derfor forlod vi programmet

Louise Mulvad Beuschau fortæller, hvordan hun oplevede, at de som familie nåede frem til beslutningen om at trække sig fra ‘Årgang 0’.

Af Caroline Grønne Wigdal - 2. februar 2021 kl. 17:56

Familien Beuschau fra København var en af de fem familier, der tilbage i 2000 var med, da  ‘Årgang 0’ fik sin begyndelse og hurtigt blev en af de mest sete tv-programmer i Danmark.

LÆS OGSÅ: Håndboldstjernernes private lykke: Flotte scoringer

Syv år senere valgte familien at trække sig fra serien, og nu giver 46-årige Louise Mulvad Beuschau sin side af sagen, når det gælder familiens exit fra det populære ‘Årgang 0’.

Hun indleder med at fortælle, at der er mange grunde til beslutningen.

– For os blev det i forhold til de andre børn svært, at Mathilde var den, der var mest i fokus. Vores børn havde ikke bedt om at blive landskendt, og det var et valg, vi som meget unge og intetanende havde truffet, oplyser Louise i en story på Instagram.

LÆS OGSÅ: Genkendte du Michella i ‘X Factor’: Har fået barn med konen

Siden Mathilde kom til verden i år 2000, kom også Frederikke, Rasmus og Alberte nemlig til verden. De kom til verden henholdsvis i år 2002, 2005 og 2010.

Seere blandede sig i opdragelsen

Mathilde har tidligere forklaret, at hendes forældre jo var meget unge og uvidende, da de meldte sig til ‘Årgang 0’. De havde på ingen måde forudset den kæmpe opmærksomhed, der på godt og ondt fulgte med ved at deltage i programmet.

Det kommer Louise også selv ind på som en af de væsentligste grunde til at trække sig.

LÆS OGSÅ: Tina Lund afslører: Derfor vidste jeg, Amalie ville få en pige

– Jeg er egentlig et introvert menneske og dermed disharmoni. Desuden er der rigtig mange dejlige mennesker, der skrev søde ting, men der var også nogle, som skrev væmmelige og grimme ting. Og det blev simpelthen for meget.

Folk blandede sig blandt andet i, hvordan Martin og Louise opdragede deres børn, eller hvilket tøj børnene gik i.

Torsdag den 28. januar havde en helt ny sæson så premiere, da TV 2 viste første afsnit af ‘Årgang 2020’. Selvom det var hende selv for 20 år siden, så har Louise ingen planer om at følge med.

– Jeg er et helt andet sted i mit liv nu, siger hun.

Den tidligere ‘Årgang 0’-mor understreger, at hun hverken fortryder årene i ‘Årgang 0’, eller at de valgte at trække sig.

LÆS OGSÅ: Janni Ree opløst i tårer: Livet er sårbart

LÆS OGSÅ: TV-stjerners hårde kamp: Chok blev til glæde