'Robinson'-deltagere lagt for had på nettet

Nanna, René og Richard har modtaget mange hårde kommentarer på de sociale medier efter deltagelsen i ‘Robinson Ekspeditionen’.

Af Jonas Sand - 21. november 2016 kl. 07:24

Endnu en omgang af ‘Robinson Ekspeditionen’ er ved at være slut. Meningerne har været mange hos folkene hjemme i stuerne, og især tre af deltagerne har i den grad delt vandene hos seerne.
Det er nemlig langt fra alle, der har været imponerede af trekløveret Nanna, Richard og René, der er blevet svinet til på det sociale medier og har modtaget mange hårde kommentarer. Og det har ikke været helt nemt for dem.
– Seerne har godt nok haft nogle holdninger. Og jeg må indrømme, at første gang jeg læste noget af det, så fik jeg en klump i halsen. Det var ikke sjovt, og jeg blev da også lidt overrasket, fordi jeg da altid har ment, at jeg var et godt menneske. Men åbenbart ikke, siger Nanna med et lille grin til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Richard: Her begik jeg min største fejl
Også René har været påvirket af de mange vrede seere, der har kommenteret på nettet, når samtalen er faldet på ‘Robinson Ekspeditionen’.
– Det har da været hårdt at læse, at man bliver kaldt ting. Det har gjort ondt at læse, at folk mener, at man er voksenmobbere, og at jeg har sagt “Hold kæft” til en 20-årig pige. Det har jeg da gjort, og det står jeg også ved, men man skal også tænke på, at det hele er klippet sammen efterfølgende, fortalte han til Realityportalen.dk, da han blev stemt ud.
– Men det, som jeg har været mest rystet over, er, at det virkelig er flertallet, der bestemmer på nettet. Jeg har været rystet, når jeg har læst, når der har været enkelte, der har taget os i forsvar, og så er de bare blevet jordet til. Det er lidt skræmmende.
LÆS OGSÅ: Eventyret sluttede for ‘Robinson’-Nanna: Jeg fortryder absolut intet
Virkeligheden betyder mere
Der er dog ikke kun negative kommentarer, og for både Nanna og René har de stort set kun mødt positive kommentarer i det virkelige liv – og dem hæfter de sig mere ved.
– Der er heldigvis lige så mange positive kommentarer, og det betyder så meget mere for mig. Jeg griner lidt af de dårlige kommentarer og prøver at ignorere dem. Det vigtigste for mig er også, hvad mine venner og min familie siger, og det har kun været positivt, siger Nanna.
LÆS OGSÅ: Hvem er den lækreste i ‘Robinson’?
Den samme oplevelse havde René, da han tidligere i år skulle en tur i byen, mens de kritiske kommentarer på de sociale medier toppede. Men selv om han var lidt nervøs inden, så blev det hurtigt gjort til skamme.
– Jeg var i byen for at fejre J-dag, og her må jeg indrømme, at jeg inden tænkte, at det ville blive spændende. Men folk var flinke og positive, og der var vel en ti stykker, der kom hen og snakkede om det. Der var nogle, der var fans af mig, mens nogle var fans af nogle andre. Men alle var flinke. Så jeg tager ikke det andet så tungt, fortalte han.
Sæsonens sidste afsnit af ‘Robinson Ekspeditionen’ løber over skærmen i aften klokken 20:00 på TV3.
LÆS OGSÅ: ‘Robinson Ekspeditionen’: Husker du de tidligere vindere?
LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Tobias truede sig til ‘Robinson’-exit
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.