Rikke Gøransson: Jeg vil gerne være mor

‘Paradise’-værten har altid forestillet sig selv som mor, og der er ingen tvivl om, at hun skal have sin egen lille familie en dag.

Af Emilie Holm Egebro - 24. maj 2017 kl. 10:37

I hele 11. sæsoner har den smukke Rikke Gøransson, 31, stået i spidsen som vært for det populære TV3-program ‘Paradise Hotel’. Der er derfor ingen tvivl om, at Rikke ofte sættes i forbindelse med programmet, men det er bestemt ikke noget, hun ærgrer sig over. Snarere tværtimod.
– ‘Paradise’ er jo en byggesten for resten af min karriere, så der er ingen grund til at rive gulvtæppet væk under mig selv og lade som om, jeg ikke har lavet det. Jeg er stolt af det, og det har været – og er stadig – min læreplads. Jeg er bestemt ikke bange for at blive associeret med det, men jeg kan da godt være lidt bange for, at jeg ikke kan få lov til at lave andet, fortæller Rikke, der udover værtstjansen også er i gang med en dokumentaristuddannelse og en uddannelse i psykoterapi.
– Jeg er andet end en ‘Paradise’-vært, og jeg skal selvfølgelig også lave andet end det. Det er også derfor, jeg er i gang med to uddannelser. Men jeg vil altid kredse omkring et job, der har med mennesker at gøre, og jeg fortsætter da med ‘Paradise’, så længe jeg stadigvæk nyder det, slår hun fast.
LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson og kæresten har fået lejlighed
LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson og kæresten: Vi giver folk kvalme
Glad for livet
Der er dog også andre ting end karrieren, der fylder i Rikkes hoved. Hun og kæresten, Mads Madsen, 25, er for nyligt flyttet ind i en lejlighed på Frederiksberg, og der er ingen tvivl om, at de ikke skal leve i tosomhed for evigt.

Rikke og Mads er meget glade for hinanden. (Foto: Janus Nielsen)


– Vi gør os da tanker om børn. Jeg er lige fyldt 31 år, så jeg er da et sted, hvor jeg begynder at overveje: ”De der rollinger, er det nu?” Jeg har altid forestillet mig selv som mor, og det vil virkelig være en ulykke for mig, hvis jeg ikke kan få børn, fortæller en ærlig Rikke, der dog ikke har travlt med at blive mor lige nu.
– Mads og jeg er virkelig glade for det liv, vi har i øjeblikket. Det kan da godt være, at jeg begynder at få lidt travlt, når jeg er 35 år, men ikke endnu. Mads’ karriere er også ved at tage fart, og jeg har gang i ret meget, så lige nu venter vi til, at der er lidt mere ro på, tilføjer Rikke, der ikke har sat sig fast på, hvor stor den kommende familie skal være.
– Vi tager et barn ad gangen, når den tid kommer. Så det må vi se, griner hun.
Se det store galleri med Rikke øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson drømmer om ‘Paradise’-bryllup
LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson: Jeg skal ikke være ‘Paradise’-vært for altid
LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson afslører babyplaner
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.