Realitystjerner giver den gas i ny musikvideo: Kald mig bare taber

Flere realitydeltagere er med i DR3’s nye musikvideo, hvor budskabet er, at ikke alle kan være vindere.

Af Jonas Sand - 4. august 2016 kl. 20:55

Starten på OL er lige oppe over, og den næste måneds tid byder derfor traditionen tro på en masse vindere. Men alle kan ikke vinde, og derfor byder måneden også på en masse tabere – og det er i den ånd, at DR3 er klar med deres bud på en OL-sang.
Her optræder realitystjerner som Fie Laursen, Frederik Fetterlein, Josefin Ivarsson fra ‘X Factor’-gruppen ‘Ivarsson, Bang & Neuman’, Micki Cheng fra ‘Den store bagedyst’ og Caroline Petersen, der vandt den seneste udgave af ‘Paradise Hotel’, men alligevel måtte gå tomhændet fra deltagelsen, da Mathias smuttede med alle pengene.
– Kald mig bare en taber. Du ka’ kald’ mig, hvad du vil. Tab og vind med samme sind i krig og kærlighed. Det tog mig hele livet at nå til dette sted, og så tabte jeg alt, men pyt med det, for det er fedt at være med, lyder det blandt andet i sangen.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Babylykke hos ‘Nybyggerne’
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Tidligere ‘Paradise’-vinder er gravid
Fie: Selvironisk look
‘Paradise Hotel’-bloggeren Fie Laursen er en af de medvirkende i musikvideoen. Her bliver hun præsenteret som ‘Blogger og tidligere løgner’ med henvisning til en video, hvor hun tidligere i år stod frem og indrømme, at en stor del af hendes indlæg har været løgn.
– Jeg synes, det er et fedt koncept, at man ikke altid kan vinde. Og så er det en god måde for mig at tage et sarkastisk og selvironisk look på det, jeg har været igennem med min ærlighed og så videre, fortæller hun til Realityportalen.dk og slår fast, at hun ikke er utilfreds med titlen som tidligere løgner i videoen.
– Det er da sjovt, griner hun.
Herunder kan du høre sangen:

LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Jeg er uærlig og pengegrådig
LÆS OGSÅ: Efter indrømmelser om løgn: Læserne flygter fra Fie Laursen
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.