Reality-sild springer ud som blogger: Vil hjælpe spiseforstyrrede piger

Den tidligere realitystjerne har blandt andet tænkt sig at sætte fokus på bulimi i håb om, at det vil hjælpe og inspirere andre.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 13. juli 2016 kl. 13:15

Da Jeanette Dzienis tonede frem på skærmen i ‘Paradise Hotel’ sæson 8 var der noget mere af den dengang 19-årige pige. Siden har hun tabt sig en del, men det har ikke været på en sund måde.
Jeg kom desværre ind i en ond cirkel på et tidspunkt, hvor bulimi var min bedste ven, afslørede hun overfor Realityportalen.dk sidste år.
23-årige Jeanette har dog godt igen og er sidenhen blevet mor til lille Athena, som hun har sammen med kæresten Julian. Og nu, hvor livet har helt andre ting at byde på, har den tidligere paradiso valgt at prøve lykken som blogger.
– Noget, jeg rigtig gerne vil gå i dybden med, er mit vægttab, og hvordan jeg holder vægten nede efter min spiseforstyrrelse. Der er rigtig mange piger derude, som har det svært med deres krop, og derfor håber jeg, at det kan hjælpe dem lidt på vej og få dem til at elske deres krop, som den er. Vi er jo alle forskellige, siger Jeanette i dag til Realityportalen.dk.
HOT NEWS: Jeanette og Julian er blevet forældre
Går efter en ærlig blog

Foto: Thomas Mark Jensen

Jeanette har fået taget disse fine billeder til bloggen. (Foto: Thomas Mark Jensen)


Ud over at være der for unge piger, der tror, at lykken er en slank krop, så har Jeanette også behov for at uddybe nogle af de ting, hun poster på sin populære Instagram-profil.
– Jeg har startet bloggen, fordi jeg gerne vil prøve noget nyt. Jeg har en masse dejlige følgere på Instagram, men man kan ikke rigtig gå i dybden derinde, som jeg kan på bloggen. Nu kan jeg svare på alle de spørgsmål, jeg får i dagligdagen, forklarer hun.
Jeanette har 55.000 følgere på sin Instagramprofil.
LÆS OGSÅ: Jeanette chokerer: Fik bulimi efter ‘Paradise Hotel’
Bulimien kom efter ‘Paradise Hotel’
Da Jeanette blev ramt af sin spiseforstyrrelse, var det primært fordi, hun havde svært ved at forholde sig til den person, hun så på tv.
– Det kom efter ‘Paradise Hotel’. Jeg havde det svært med at se mig selv på tv i en større størrelse. Og så fordi mange kaldte mig for fed og så videre. Jeg havde det meget svært med kritik på det tidspunkt. Jeg tog alt kritik til mig, så jeg prøvede at ændre på mig selv, fortæller hun ærligt og indrømmer:

– Jeg har aldrig været så åben om det, fordi jeg har været rigtig flov over det.
Læs meget mere på Jeanetters blog HER.
Jeanette er ovenpå igen efter sin spiseforstyrrelse, og hun har heller ikke haft problemer med at tage på under sin graviditet eller at komme ned i vægt, efter hun fødte datteren d. 31 marts i år.
Herunder ses Jeanette sammen med datteren Athena.

?? miin

Et billede slået op af Jeanette Dzienis? (@jeanette_dzienis) den 21. Jun 2016 kl. 8:47 PDT

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jeanette: Så meget tog jeg på under graviditeten
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.