Foto: Privat
Foto: Privat

Amalie afslører: Min datter skal hedde...

Amalie kunne til premieren på 'Hairspray' i Tivoli afsløre, at hun nærmer sig et navn til sin kommende pige.

Det var en smilende og gravid Amalie, der mødte op sammen med sin mor til premieren på 'Hairspray' i går i Tivoli. Humøret var højt, og da Realityportalen fangede Amalie på den røde løber, løftede hun sløret for, hvad den lille pige skal hedde:

- Vi har ikke helt fundet et navn endnu, men vi har tænkt, at hun måske skal hedde Bitten eller Ulla, fortæller Amalie med et glimt i øjet til Realityportalen.

Det lader dog ikke til, at navnet er helt på plads. Den vordende far uploadede i går et billede på sin facebookprofil, som kan ses nederst i artiklen, hvor han udloddede en dusør på en million til den, der kunne finde det flotteste navn på facebook.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Gravid Amalie er single

Hård at være 'tyk'

Selvom reality-stjernen ikke endnu er helt afklaret med, hvad den lille skal hedde, så går det godt med graviditeten. Der er dog én ting, som Amalie har det lidt svært med:

- Det går godt med graviditeten, jeg bliver tyk. Det har jeg det ikke helt okay med, men sådan er det jo være gravid, fastslår Amalie og tilføjer:

- Men min mor har givet mig nogle gode råd. Hun siger, at jeg bare skal spise godt, så er det ligemeget, om jeg bliver tyk.

LÆS OGSÅ: NYT BILLEDE: Gravid Amalie viser voksende mave frem

Amalies mor er vildt spændt

Det er ikke kun Amalie, der glæder sig til, at den lille pige kommer til verden. Reality-stjernens mor er også vildt spændt:

- Det er vidunderligt at være mormor om ikke så længe, men det er jo lidt en mærkelig situation at skulle være 'ung' mormor, siger hun og uddyber:

- For jeg føler mig ikke som en mormor. Min mormor var jo foroverbøjet og gammel, det er jeg jo ikke, siger hun grinende til Realityportalen.

 

Dusør gives! 1 million danske kroner(i euro) til den der kan finde det flotteste navn til min kommende datter. Opslået af Mikkel Skelskov på 10. marts 2016

LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Så meget har jeg taget på

LÆS OGSÅ: Amalie: Så mange aborter har jeg fået

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.