Rachel fra 'Årgang 0': Jeg er forelsket

Den populære sønderjyde er faldet pladask for en italiener,

Af Emilie Holm Egebro - 14. januar 2016 kl. 8:53

Rachel, 15, fra Aabenraa er ved at blive voksen, og det er noget, der kan mærkes. Hun er nemlig begyndt at interessere sig for det modsatte køn og er faldet pladask for en helt særlig charmerende sydlandsk fyr.

Ruggero Pasquarelli er født den 10. september 1993 og er italiensk sanger og skuespiller. Han er mest kendt fra den italienske udgave af 'X Factor', som han var deltager i tilbage i 2010. (Foto: All Over)

Ruggero Pasquarelli er født den 10. september 1993 og er italiensk sanger og skuespiller. Han er mest kendt fra den italienske udgave af ‘X Factor’, som han var deltager i tilbage i 2010. (Foto: All Over)


– Jeg holder mig lige nu til celebrity-crushes. Især er jeg vild med Ruggero Pasquarelli, som er en italiensk sanger og skuespiller. Jeg har også set ham live til koncert i Paris sidste år, siger Rachel til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Jeg kan godt lide drenge, og når den rigtige dukker op, så kunne jeg sagtens tænke mig en kæreste.
‘Årgang 0’ ruller netop nu over de danske tv-skærme for 15. gang. Foruden Rachel kan du også følge Christian fra Aarhus og Stephanie fra Slagelse. Den fjerne ‘Årgang 0’-stjerne, Emma fra Tarm, holder i år pause fra programmet.
Se med på tirsdag på TV 2 klokken 20:00.
‘Årgang 0′-premiere i aften: Vi drikker alkohol
‘Årgang 0′-Emma: Derfor holder jeg pause fra programmet
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.