Prins Nikolai følger i fars fodspor

Som far, så søn. Prins Nicolai har benzin i blodet, og et hjerte der banker for biler.

Af Lotte Knudsen - 4. august 2022 kl. 20:38

Når sensommerens historiske motorløb, Copenhagen Historic Grand Prix 2022, løber af stablen, bliver det med mange timers motorsportsunderholdning og flere prominente danske ikoner bag rattet.

H.K.H. Prins Joachim er en af de faste deltagere i løbet, og ved årets løb deltager han sammen med Le Mans-legenden Tom Kristensen i Royal PRO/AM-klassementet i sin Ford Lotus Cortina fra 1965.

LÆS OGSÅ: Kandis-Johnny om konens selvmord: Jeg er stadig vred

Prins Joachim og Tom Kristensen m.fk. ved Copenhagen Historic Grand Prix i 2019. (Foto: Lars E. Andreasen)

Udover at deltage i løbet hjælper H.K.H. Prins Joachim også til med forberedelserne. Det gør han blandt andet sammen med sin søn prins Nikolai, som de sidste 20 år har fulgt sin far fra sidelinjen.

Det er dog ikke sikkert, at han bliver ved med kun at se på.

– Jeg elsker at se motorsport. Jeg kører ikke selv endnu, men det sker forhåbentligt en dag, fortæller H.H. Prins Nikolai i et klip i Aftenshowet på DR. 

LÆS OGSÅ: Stor afsløring om nyt ‘MasterChef’

Hans far H.K.H. Prins Joachim er blevet inviteret ind i studiet hos Aftenshowet, hvor sønnens udmelding falder i god jord.

– Han har det nok, ligesom jeg selv havde det engang. “Tænk, hvis jeg en dag får mulighed for at gøre det”. Det er et kæmpe frirum, og det giver adrenalin i blodet, lyder det fra Prins Joachim.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: ‘Bachelor’-par på romantisk ferie

Copenhagen Historic Grand Prix 2022 foregår fra fredag den 5. august til søndag den 7. august.