"Praktikanten" skal være far

I september blev DR-værten Thomas Skov Gaardsvig gift med sit livs udkårne, Emilie Bruhn, og til sommer bliver de forældre til en pige.

Af Newspaq - 26. februar 2015 kl. 10:17

I januar sidste år satte DR-værterne Emil Thorup og Thomas Skov Gaardsvig sig for at føle en fødsel på egen krop. Ved hjælp af diverse smertefulde, vellignende stimulanser gennemførte de på bedste mandefacon en fødselssituation.
Men nu skal Skov Gaardsvig igen helt tæt på en fødsel, for til juli bliver han far for første gang. Den vordende mor er den 28-årige tv-værts kone, Emilie Bruhn, og parret afslører deres søde hemmelighed på hans Instagram-konto:
– Sidste år fødte jeg og havde Emilie Bruhn ved min søde. Til sommer er rollerne byttet om. Vi skal være forældre, skriver Skov Gaardsvig efterfulgt af en hjertesmiley til billedet af sit eget ansigt forvredet i smerte under sin mandefødsel. Ved sin side holder hans trofaste Emilie sin fødende mand i hånden. Hun har flere gange medvirker i gemalens gimmicks.
LÆS OGSÅ: Thomas Skov: Derfor er Knaldperlen på tv
Afslører barnets køn
Også den jublende lykkelige mor-in-spe, Emilie Bruhn, afslører offentliggørelsen af den søde nyhed på sin Instagram-profil, hvor hun har lagt babybilleder op af parret som børn, og røber samtidig barnets køn:
– Det her er Thomas og mig som små. Til sommer kommer der en blanding. Vi skal være forældre til en lille pige til juli, skriver hun lykkeligt efterfulgt af tre hjertesmileyer.
Parret mødte hinanden i DR og har været sammen i mange år. Den 13. september blev de gift i Vor Frue Kirke i København og fejrede deres kærlighed på den efterfølgende bryllupsrejse til New Zealand.
Se Thomas’ egen fødselsoplevelse her:

LÆS OGSÅ: Er Natascha Linea gravid?
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.