Nikita Klæstrup, Qvortrup og René Dif i nyt tv-program

Det bliver en stjernespækket affære, når det populære tv-program vender tilbage.

Af Louise Vilsbøl - 10. april 2016 kl. 17:50

TV3 er snart klar med en helt ny sæson af det populære mad-program ‘Til middag hos’. I den nye sæson byder fire kendte mennesker hinanden indenfor i deres hjem for at konkurrere om bedste madlavning, underholdning og værtsskab – alt i alt at give hinanden en fantastisk aften.
Og det ser ud til at blive en stjernespækket affære. I traileren kan man se, at deltagerlisten blandt andet tæller Nikita Klæstrup, Stine Kronborg, Henrik Qvortrup, Rikke Gøransson René Dif, Oliver Bjerrehuus og mange flere.
I hvert program er det aftenens vært, der står for en tre retters menu, underholdning og et kig ind i deres liv og livsstil. I slutningen af hvert program giver de tre andre kendte point for bedste værtsskab, og ugens vinder får 10.000 kr. til et velgørende formål efter eget valg.
Og det ser ikke ud til at gå stille for sig i den nye sæson. Se galleriet øverst i artiklen eller få et smugkig på programmet herunder.
LÆS OGSÅ: Hannah Melissa og René stadig fængslet: Her fejrer Molly sin første fødselsdag
LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Camilla Framnes viser nye bryster frem
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Kasper afslører: Nikita og jeg har haft sex

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.