Popstars': Sådan skaber Medina og Christiane deres stil - Her & Nu

Popstars': Sådan skaber Medina og Christiane deres stil

Begge kvindelige ‘Popstars’-dommere tænker meget over, hvordan de går klædt.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 10. oktober 2014 kl. 19:25

– Jeg er som person ret menneskesky, og derfor kan jeg sagtens finde på at tage i Irma med solbriller på. Jeg er ligeglad, om du synes, jeg ser snobbet eller dum ud. Men det gør jeg, hvis jeg har lyst, siger Medina.
Hun tænker over, hvordan hun går klædt altid, men det betyder ikke, at hun ikke kan trække i joggingbukser og have uglet hår. Og sådan har Christiane det også.
– Jeg tænker ikke over, hvad jeg tager på, hvis jeg bare skal ned i Netto eller er derhjemme.
LÆS OGSÅ: Medina og modellen: Sådan klarer vi distancen
“Det er altid mig”
Christiane fortæller, at hun sammen med sin stylist skaber mange af sine looks, når det handler om hendes professionelle liv – men altid med udgangspunkt i Christianes egen stil, og i ‘Popstars’ er Christiane meget sig selv.
– Jeg gør rigtigt meget ud af, hvad der er min stil. Vi laver mood boards og alt muligt inden, at jeg skal lave et tv-show.
Men selvom Christiane altid tilpasser sig lidt til det job, hun har fået, så er det vigtigste for hende, at man bare er sig selv. Det med at være sig selv kender Medina også til, hun afslører nemlig, at hun faktisk laver det meste af sit scenetøj selv.
– Når jeg er på scenen, er det stadig oftest mig selv, der syer mine outfits. Jeg limer alle swarovskisten på, og jeg gør det altid i den sidste time, griner hun.
Se klip med både Medina og Christiane herunder og hør flere af deres tanker om stil og image. 

LÆS OGSÅ: Amalie fortæller om sit kærlighedsliv
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.