Peter Ingemann afslører: Derfor skal jeg ikke være vært på 'Nybyggerne'

Den nye sæson af ‘Nybyggerne’ bliver uden Peter Ingemann i værtrollen, og nu løfter den populære vært sløret for hvorfor.

Af Louise Andersen - 21. september 2017 kl. 7:25

Det kom tidligere frem, at Puk Elgaard vender tilbage som vært på ‘Nybyggerne‘, men det betyder samtidig et farvel til Peter Ingemann.
Nu fortæller han, hvorfor han ikke vender tilbage som vært på det populære program.
LÆS OGSÅ: Peter Ingemann: Sådan bliver man en god tv-vært
– Jeg skal jo lave ‘Størst’, og kombinationen af de to ting passer bare ikke sammen rent produktionsmæssigt. Det er jo ikke nogen hemmelighed, at ‘Størst’ bare ligger mit hjerte nært. Det er en idé, jeg selv har været  med til at lave, og derfor er det selvfølgelig også det program, jeg altid vil vælge først, fortæller Peter Ingemann.
Derudover er Peter Ingemann typen, der gerne vil ud, hvor han har svært ved at bunde. Og det gør absolut ingenting, hvis der sker uventede ting og sager, mens han er på optagelse.
LÆS OGSÅ: ‘Nybygger’-værten Peter Ingemann: Det vidste du ikke om mig
– Det er måske ikke hos ‘Nybyggerne’, mit værttalent ligger. Det er vigtigt at understrege, at der overhovedet ikke er noget galt i at være vært på programmer om enten huse eller kage, men det er ikke der, min force ligger. Jeg skal ud og sprælle et eller andet sted, hvor tingene bare sker uforudset, siger han.
Så selvom der ikke bliver et gensyn med Peter Ingemann i værtrollen på ‘Nybyggerne’, kan vi glæde os til at gense ham i front på ‘Størst’, der også sendes på TV 2.
LÆS OGSÅ: TV 2 brød loven ved ‘Nybyggerne’-finalen
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.