‘Paradise’-hunk med i ‘Luksusfælden’: Brugte 23.000 på pizza

Endnu en tv-kendis er med i programmet, og her er det især fastfood og en motorcykel, der giver problemer.

Af Louise Vilsbøl - 26. oktober 2021 kl. 12:21

I aftenens afsnit af ‘Luksusfælden’ er der endnu en gang et velkendt ansigt med i programmet. Mads Niebur er kendt fra både ‘Paradise Hotel’ og ‘Ex on the Beach’, men det har altså ikke været en guldgrube for ham at være realitystjerne, og han har store problemer med økonomien. Derfor har han bedt eksperterne om hjælp.

LÆS OGSÅ: Mathilde Gøhler afslører kønnet

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Chris fra ‘Paradise’ fortæller om at være født som kvinde.

Mads har ganske vist lagt realitylivet bag sig, men han lever stadig livet i overhalingsbanen, som han flittigt deler ud af til sine 11.400 følgere på instagram. Særligt motorcyklen ’Baby’, som han spiller musik for, når den skal stå parkeret i mørket, mens han arbejder som nattevagt, får hans kærlighed både på de sociale medier og i det virkelige liv.

LÆS OGSÅ: Sara Bro om brud: Jeg har været for ked af det

Mads er så frustreret over sin gæld, at han ikke har råd til at flytte ud af sin 1-værelses i Albertslund, og han drømmer om at blive rigtig voksen med hus og familie, ligesom sin storebror Casper. Mads melder dog afbud til Caspers børns fødselsdage og til jul, fordi han ikke mener, han kan tillade sig at dukke op, når han ikke har råd til at give børnene gaver.

Det påvirker ham meget, fortæller Mads i programmet. Men det påvirker ham dog ikke mere, end at han har brugt 23.000 på pizza på det seneste år og 69.600 på sin elskede motorcykel.

LÆS OGSÅ: Nu tjekker Rikke Gøransson ind i TV3-program

Vil det lykkes ‘Luksusfældens’ eksperter, at få Mads til at droppe det vilde liv og få ham til at være ærlig over for sig selv og også sine følgere på instagram? Og hvad med hans elskede ’Baby’, har han råd til den i fremtiden?

Se med herunder, hvor de tvinger Mads til at indrømme sin gæld overfor følgerne, og se med i aften kl. 20.00, om de også får ham til at droppe motorcyklen.