Pamela Anderson gift for femte gang - Her & Nu

Pamela Anderson gift for femte gang

For femte gang har Pamela Anderson sagt ja til at tilbringe resten af sit liv med en mand.

Af Kurt Stjernholm Riisberg - 1. februar 2020 kl. 19:55
Alle gode gange tre virker ikke for Pamela Anderson. Men måske gør ”alle gode gange fem”. Den 52-årige brystbombe og tidligere ‘Baywatch’-stjerne har giftet sig for femte gang, og selvom mange kendte kvinder i hendes alder finder sig en ung fyr at hygge sig med, er Pam gået den modsatte vej. For ægtemanden, Jon Peters, er 22 år ældre end hun.
LÆS OGSÅ: Ung mor indrømmer: Jeg skulle aldrig nogensinde have børn
Jon Peters er en succesfuld producer og har stået bag film som ‘Batman’, ‘Superman Returns’ og de to ‘A Star Is Born’-film fra henholdsvis 1976 og 2018. Han er blevet beæret med en stjerne på Hollywood Walk of Fame, hvor han måtte på knæ for at lave et aftryk af sine hænder i cementen.
Nu har han også været på knæ for Pamela Anderson, som han ifølge eget udsagn har været forelsket i siden 1980’erne. De var kærester omkring 1990, og for få måneder siden fandt de sammen igen. Brylluppet fandt sted i dybeste hemmelighed.
LÆS OGSÅ: Silas og Nicolai: Kærligheden startede for ti år siden

Pamela Anderson giftede sig i 1995 med musikeren Tommy Lee efter at have kendt ham i re døgn. De to følgende år k de to sønner, men de blev skilt i 1998. I 2006 giftede hun sig med musikeren Kid Rock. De blev skilt i 2007, hvor hun giftede sig med pokerspilleren Rick Salomon, som hun blev skilt fra året efter. Hun og Rick giftede sig igen i 2014, men blev atter skilt i 2015.
LÆS OGSÅ: Efter vanvidsprogram: Nu trækker Mary stikket