Oh Land åbner op om presset

Når man har en hovedrolle i ‘X Factor’ og samtidig er mor til to små drenge, så ville en ekstra time i døgnet ikke have gjort noget.

Af Caroline Grønne Wigdal - 10. marts 2021 kl. 19:24

Det er første gang, at Nanna Øland Fabricius, bedre kendt som Oh Land, laver ‘X Factor’ med titlen som mor til to.

Den 8. august 2020 blev hun mor til Ernst, og i forvejen har hun sønnen Svend på 4 år.

LÆS OGSÅ: Amalie: Der skulle jo ikke være et barn igen allerede

Med de to små størrelser i hjemmet er der nok at tage sig til – især når man også lige skal være coach og dommer i ‘X Factor’, som er et tids- og energikrævende projekt.

– Men det går super godt. Jeg skal ikke løbe 130 kilometer i timen hele året rundt. Det kan man ikke holde til – men i en periode kan jeg godt spurte, siger Oh Land.

Her er det godt at trække på alt, hvad hun lærte, da hun blev mor for første gang.

– Det er helt klar et puslespil, som man skal være utrolig planlagt omkring. Jeg synes, at jeg i løbet af årene er blevet god til at være organiseret omkring alt i hverdagen. Så jeg kører virkelig en stram plan, og den virker. Men der er ikke ret meget tid til at gå på toilettet, griner hun.

Oh Land har Ernst sammen med sin kæreste, musikeren Adi Zukanovic, mens hun har Svend fra sin tidligere forhold med billedkunstneren Eske Kath.

Oh Land (Foto: Lasse Lagoni/TV2)

Har lært disciplinen ‘X Factor’

For den 35-årige dommer og sanger kan det nu mærkes, at hun har prøvet at lave ‘X Factor’ før. Hun var første gang med i 2019, og i år er det altså tredje sæson.

– Jeg har lært disciplinen ‘X Factor’ at kende på en anden måde. Det er ikke nødvendigvis de ting, der fungerer ude i den virkelige verden på den rigtige scene, der fungerer i ‘X Factor’. Man skal lære at tænke en lille smule anderledes, for alt kommer igennem et filter, og lige som Instagram er et format, så er ‘X Factor’ også et format.

– Jeg er blevet klogere. Nu ved jeg, hvor det er vigtigt at bruge sine kræfter, tilføjer hun.

Læs mere om