NYT PROGRAM: Jagten på kærligheden uden for landets grænser

Et nyt program ser snart dagens lys.

Af Rikke Lynge - 29. juli 2022 kl. 16:55

Hovedpersonerne i Warner Bros. Discoverys kommende programserie ’Grænseløs Forelsket’ har alle forelsket sig på utraditionel vis. De medvirkende svæver alle på en lyserød sky, og de er bevis på, at man kan forelske sig, når man mindst venter det. Man følger de medvirkende helt tæt i deres op- og nedture. For selvom alle er smaskforelskede, er det helt store spørgsmål, om forelskelsen og kærligheden kan holde til, at det bliver hverdag og sprog, kulturforskelle og geografisk afstand bliver en udfordring?

Artiklen fortsætter under videoen af det nye ‘MasterChef’ program.

LÆS OGSÅ: Efter voldsom operation: Tina Maria kunne være død

– Der er ingen tvivl om, at danskerne helt generelt hungrer efter de gode og stærke kærlighedshistorier, som vi kan spejle os i. Med ‘Grænseløst Forelsket’ vil vi gerne vise et og mere autentisk format, hvor vi kommer tæt på en gruppe af danskere, der har fundet kærligheden ud over landets grænser, og hvilke særlige udfordringer de hver især må overkomme. Formatet er mere aktuelt end nogensinde pga. dels digitale kommunikationsformer og dels den fysiske adskillelse, der er blevet universel de seneste år, siger programdirektør hos Warner Bros. Discovery Pil Gundelach Brandstrup.

LÆS OGSÅ: Janni Ree: Han kunne være død

I ‘Grænseløst Forelsket’ kommer seerne med i parrenes mest lykkelige øjeblikke, ligesom man er med helt tæt på, når det bliver rigtigt svært. I den nye reportageserie bliver seerne blandt andet introduceret til 37-årige radiovært Robin fra Hørsholm, der har mødt Charity fra Uganda på en ferie i Thailand. Efterfølgende har de kommunikeret online, og i ‘Grænseløst Forelsket’ tager han for første gang til Kampala i Uganda for at være sammen med hende. Det viser sig at være noget af en udfordring, når man som Robin er blind.

Vi møder også den 22-årige ‘tiktokker’ Christina fra New Jersey, der har over en million følgere på det sociale medie, der rejser fra USA for at være sammen med den 23-årige Jakob i Holte. Han har den svære opgave foran sig at få hende overtalt til at flytte til Danmark.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche taler ud om sin krop: Jeg er ikke syg

Samtidig møder man 59-årige Berit, der har været nødsaget til at flytte til Sverige for at kunne bo sammen med sin ægtemand Josh. Udover de geografiske udfordringer, møder parret en lang række fordomme – ikke kun fra omverdenen. For det er ikke alle, der er vilde med, at hun har fundet sig en yngre mand fra Nigeria – særligt sønnen Kevin er mistænksom over intentionerne.

De første to afsnit af “Grænseløs Forelsket” kan streames på discovery+ fra 7. august og herefter ses på Kanal 5 fra 23. august.

Se fem af parrene fra programmet i galleriet øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: ‘MasterChef’ får nyt navn