Hjemme hos vinderne fra 'Nybyggerne': Sådan påvirkede programmet vores forhold

Vi har besøgt det nordjyske par fra ‘Nybyggerne’ hjemme i Aalborg.

Af Camilla Linnebjerg - 31. marts 2016 kl. 8:45

I ni uger tilbragte 21-årige Lise og 23-årige Michael, der har været kærester i fem år, alle døgnets timer sammen, mens de rum for rum knoklede sig igennem tv-programmet ‘Nybyggerne’. Og som vi så i går på TV2, endte parret også med at vinde huset.

Men tidspres og manglende søvn er opslidende for de fleste forhold, men for de to unge nordjyder har det været lige omvendt.

– Vores forhold blev stærkere af det. Det er som om, vi har været på en lang rejse, siger Lise, der dog indrømmer, at det var en hård omgang.

– Vi vidste ikke rigtig, hvad vi gik ind til. Det kom som et chok for os, hvor hårdt det var. Der var da situationer, hvor vi havde lyst til at kvæle hinanden, men det var der bare ikke tid til, griner hun.

– Det var nogle andre bånd, der blev knyttet i forhold til, da du var ude og rejse og vi var væk fra hinanden. Dengang lærte vi en masse nye sider af os selv, i ”Nybyggerne” var det modsat, tilføjer Michael, der for to år siden måtte undvære Lise i tre måneder, mens hun var i Guatemala, hvor hun arbejde med fejlernærede børn.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang jubler: Har købt drømmeboligen

Drømmer om børn

Og netop børn er det unge pars helt store ønske for fremtiden.

– Mange omkring os er i gang med at få børn, så det smitter lidt, siger Lise der også har fået Michael med på idéen.

– Det kommer inden for den nærmeste fremtid. Det er også derfor vi håber, vi vinder huset, så der er mulighed for at få børn, siger han.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-par: Sådan går det i dag

Unik indretningsstil

Når man træder ind i parrets lejlighed i Aalborg centrum, kan man med det samme genkende den unikke stil, de indretter med i programmet.

– Vi bruger rigtig meget tid på loppemarkeder. Det gør vi næsten hver weekend, fortæller parret, som også har omgivet sig med en masse arvestykker.

– De mangler i nybyggerhuset. Alle vores ting har stor betydning, hvis de kom med, ville det blive endnu mere vores eget, siger parret, der allerede har planlagt, hvor deres møbler skal stå, hvis de går hen og vinder huset.

At drømmehuset ligger i Farum, mens de selv er opvokset i Nordjylland, gør ikke noget.

– Jeg var en lille smule skeptisk over at skulle flytte til Farum, inden vi gik i gang, men det er fuldstændig afklaret, efter vi har bygget huset, siger Michael, der ligesom Lise har familie på Sjælland.

Parret vandt også huset, og de har nu tænkt sig at sige begge deres job op for at flytte til Farum.

Se alle billederne fra parrets hjem i galleriet over artiklen.

LÆS OGSÅ: Ny serie: Hvor mange kan man være i et forhold?

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.