'Paradise'-par: Vores søn skal IKKE deltage i 'Paradise Hotel'!

Nadia og Malte håber ikke, at deres søn skal deltage i reality-programmet. De har nemlig helt andre planer for ham.

Nu er der efterhånden ikke lang tid til, at 'Paradise Hotel'-parret Nadia Stenberg og Malte Castro skal være forældre. Parret venter barn til maj, og selv om de endnu ikke har lagt sig endeligt fast på en navn, så ved de allerede én ting.

- Nej, han må ikke være med i 'Paradise Hotel', lød det grinende fra et enigt par, da de deltog i talkshowet 'Paradise All In'.

- Jeg tror heller ikke, at det bliver hans interesse. Jeg tror, han skal være hjernekirurg, fortæller Nadia.

LÆS OGSÅ: Malte: Jeg SKAL giftes med Nadia

Svært at sige nej

Men det selv om det ikke vil være med forældrenes gode vilje, så ved både Malte og Nadia godt, at det kan være svært at afvise sønnen.

- Men det er selvfølgelig svært at sige nej. Vi kender jo selv proceduren, og vi tog af sted for at få nogle oplevelser. Hvis han har brug for det, så kan vi jo godt sætte os ind i det, men vi vil da helst undgå, at han kommer og spørger om det, siger Malte.

- Vi skal også huske på, at han er 18 år på det tidspunkt. Vi har forhåbentligt gjort vores arbejde godt nok, så han ved, hvad han skal gøre og ikke skal gøre, når han er på kameraet

Tiden vil vise, om drengen, som efter planen kommer til verden til maj, skal deltage i 'Paradise Hotel' om små 18 år, eller om han lever op til forældrenes forhåbninger og bliver hjernekirurg - og Brøndby-fan.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Nadia viser maven frem

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.