NYT talkshow: Paradise All In

I aften sendes Paradises nye talkshow, 'Paradise All In', som går bag om optagelserne og er fyldt med sjov, drama og kærlighed.

'Paradise Hotel' sæson 11 har premiere i aften. Og hver mandag og torsdag i løbet af sæsonens ti uger kan du efter dagens afsnit følge med i det nye talkshow 'Paradise All In' på tv3play.dk.

Talkshowet bliver en tornado af sjov og ballade med gæsterne i studiet, skæve og anderledes klip og en frisk vært, der guider seerne gennem alt, hvad der omhandler denne sæson af 'Paradise Hotel'.

I 'Paradise All In' samles optagelserne lavet i Mexico, som følger op på historierne i programmet, samtidig med at det tager fat i alle de nyheder, der er lige nu og her, som omgiver paradise-deltagernes liv derhjemme, online og i byen. Programmet bliver en blanding af det tidligere talkshow 'Paradise After Dark' og det intime program 'Paradise OMG!', der også kørte sidste sæson.

LÆS OGSÅ: Pigerne er ikke i tvivl: Patrick er en flot fyr

Ny TV3-vært

Værten til talkshowet er den 29-årige Peter Finne, som for første gang skal kastes ud i værtsrollen. Han har tidligere været tv-tilrettelægger for TV3 og stået for en stor del af sidste års paradise-sæson, så han ved, hvad seerne vil have.

I aften kan man møde Phillip og Anders i studiet.

Herunder kan du møde Peter Finne, som Sandy Esko interviewede på den røde løber i forbindelse med forpremieren på 'Paradise Hotel'.

https://www.youtube.com/watch?v=pkkROKKvq54

 

Talkshowet har premiere efter aftenens premiereafsnit, men kan kun ses på tv3play.dk.

LÆS OGSÅ: Patrick: Mit udseende er ikke det vigtigste

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.