Mick Øgendahl forkæler konen: Smider halv million i sommerhus

Den velhavende komiker har i den grad valgt at forkæle sin kone.

Marlene Øgendahl fik i slutningen af året en gedigen julegave af sin mand, komikeren Mick Øgendahl. For selv om de er gift, så stod Marlene som eneejer af parrets sommerhus i Hundested, som hun personligt købte i 2014 for 625.000 kroner.

Det faktum ændrede Mick dog på, da han smed 540.000 kroner på bordet for at blive ejer af halvdelen af den 45 kvadratmeter store perle, der ligger et par gedigne stenkast fra havet.

Dermed står Mick officielt som ejer af halvdelen af huset. Ifølge den officielle vurdering er sommerhuset 850.000 kroner værd, hvilket betyder, at Mick egentlig kun skulle have betalt 425.000 kroner for halvdelen. Men han valgte altså at forkæle sin kone med 75.000 ekstra kroner.

Mick Øgendahl er en af landets bedst indtjenende kunstnere og har blandt andet investeret i et hus i Holte til sin familie. Senere fik de bygget det om for et stort millionbeløb. Her står de dog begge som ejere.

LÆS OGSÅ: Dansk kendispar skal giftes: Klar til børn

Millionær-Mick

Mick Øgendahl havde ingen problemer med at købe en halvpart i konens sommerhus, og den økonomiske investering er næppe noget, der kommer til at holde ham vågen om natten.

Som komiker har han scoret kassen i et omfang, som de færreste kan matche. I sit holdingselskab, der er hovedselskab for de seks firmaer, han er involveret i, ligger der en gedigen opsparing. 33.145.126 kroner lyder egenkapitalen på.

Mick er oprindeligt vokset op på Lolland, men bor nu i rigmandskvarteret nord for København.

- Jeg følte mig ensom i starten, men nu har jeg fået søde naboer, jeg spiller i Høsterkøb fodboldklub, jeg er med i en badeklub, hvor vi bader i bar røv i søen, og jeg har min lille pisjolle i havnen. Jeg fået det sociale netværk, jeg havde i Horreby, tilbage, har han tidligere sagt.

LÆS OGSÅ: Pilou Asbæk nyder livet: Ny lejlighed til 9,4 millioner