Louise Wolff åbner op: Ser ikke far og mor

Louise Wolff er gledet længere og længere fra sine forældre. I dag har hun ingen relation til dem.

Som vært på 'Sporløs' rejste Louise Wolff, 43, i årevis rundt i verden for at hjælpe danskere med at genskabe kontakt til familiemedlemmer, men privat ser hun ikke sin mor og far.

LÆS OGSÅ: Anna taler ud om utroskab: Det mest ubehagelige jeg har oplevet

Artiklen fortsætter under videoen fra prinsesse Isabellas konfirmation...

Hendes forældre blev skilt, da hun var 12, og mens hendes far flyttede til Grønland for at arbejde, gjorde morens arbejdstider det nødvendigt at Louise var den, der om morgenen fik lillebroren i tøjet, gav ham morgenmad og fulgte ham i børnehave, inden hun selv skulle i skole.

LÆS OGSÅ: Forsidefrue afslører: Derfor flytter vi

Hendes mor mødte et par år senere en ny mand, og 15-årige Louise Wolff endte med at flytte ind hos sin tante og onkel på Bornholm, og det blev begyndelsen til enden på forholdet til forældrene.

– Jeg har faktisk ikke nogen relation til dem længere, fordi det gik fløjten dengang. Der gik nogle år, hvor det gradvist blev dårligere, og i dag ses vi ikke. Det er ikke, fordi der er et stort skænderi i gang eller noget, men over årene er vi gledet længere og længere fra hinanden. Tråden knækker på et tidspunkt, når man ikke plejer relationen eller er en del af hinandens liv, fortæller Louise Wolff til ALT for damerne og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Jes Dorphs økonomiske rutsjetur: Sådan går det i dag

– Det skal dog lige siges, at inden alt det her skilsmisse ligesom krakelerede hele strukturen i vores familie, fungerede alt fint. Så alle de der vigtige byggesten, der skal til for, at man får en fornemmelse for, hvem man selv er, og at man føler sig elsket, havde jeg fået.

'Go' Morgen'-værten understreger dog, at fordi hun havde fået en god ballast, inden tingene blev besværlige, er hun kommet godt igennem det og har fået et lyst sind og en optimistisk tilgang til livet.

LÆS OGSÅ: Rikke Hørlykke har forvandlet Sisse Fisker: Jeg er 15 år yngre