Rikke Hørlykke har forvandlet Sisse Fisker: Jeg er 15 år yngre

Sisse Fisker står knivskarpt efter at have været i selskab med Rikke Hørlykke.

Af Nikolaj Vraa - 1. maj 2022 kl. 9:55

Akkurat som på håndboldbanen går Rikke Hørlykke, 45, også som personlig træner efter guldet. Og det er Sisse Fisker et levende bevis på. På rekordtid fik den tidligere tv-vært nemlig barberet 15 år af sin kropsalder.

LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-stjerne afslører: Jeg var så bange

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Jenna og Albert fortæller om deres forhold…

– Jeg er lige fyldt 30 år igen. Det er ret stort, grinede Sisse, 45, ved præsentationen af Rikkes nye træningsbog i den gamle kirkesal på Kollegievej i Charlottenlund.

LÆS OGSÅ: UHH: Sådan er Janni og Karsten med i ny dansk biograffilm

Det flotte resultat af body age-testen kom efter et tremåneders forløb, hvor der var fokus på at styrketræne.

– Jeg vil egentlig ikke tabe mig, bare være stærk. Jeg løber og cykler, men man skal jo også sørge for at holde musklerne i gang, så Rikke har sørget for, at jeg er kommet tilbage til styrketræning, fortalte Sisse, der altid ender med at give op efter få gange, når hun med års mellemrum går i fitnesscenter.

– Jeg skal have en, der råber af mig, og det gør Rikke. Så makker man ret. Se lige hendes overarme, grinede Sisse, der i mange år har været gode venner med håndboldstjernen.

LÆS OGSÅ: Bro afslører utroskab: Jeg var ikke mand nok 

– Jeg kender hende helt tilbage, fra jeg arbejdede som journalist og interviewede hende på sidelinjen. Nu bor vi begge to i Virum og mødes på fodboldbanen med ungerne.

Sisse Fisker er netop hjemvendt fra en skøn familieferie i Italien. (Foto: Lars E. Andreasen)

 

‘Træn til livet’, der er Rikke Hørlykkes manual til, hvordan man finder den helt rigtige måde at træne på, er skrevet i samarbejde med ALT for Damernes Marie-Louise Truelsen. (Foto: Lars E. Andreasen)