(Foto: Peter Hauerbach)
(Foto: Peter Hauerbach)

Crone og Tantholdts hårde år: Utrygt og uvist

Selvom det har været et utrygt år for Natasja Crone og hendes kæreste Rasmus Tantholdt, har årets begivenheder alligevel bragt dem tættere sammen.

Der er ingen tvivl om, at år 2022 har båret præg af både krig i Europa og energikrise. En situation, der i særdeleshed har påvirket Natasja Crone, 52, og hendes kæreste, Rasmus Tantholdt, 49, der som korrespondent har været sendt til Ukraine.

LÆS OGSÅ: Amalies eks afviser kidnapning: De bor hos mig

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Lasse Spang Olsen er til premiere på ‘Cirkus Jul’ 2022...

– Jeg synes ikke, at det har været verdens nemmeste år. Det har været heftigt på mange områder. Jo flere nyhedsevents i verden, der er på godt og ondt, jo mere berører det jo også min og Rasmus’ verden, fordi vi får mere travlt, slår den garvede tv-vært fast og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz laver egen julehjælp

– Rasmus har været meget i Ukraine og også længe af gangen, og derfor er det kommet meget tæt på. Man bliver bevidst om uforudsigeligheden, uvisheden og utrygheden. Lige pludselig var der ikke de spilleregler, man troede fandtes i vores del af verden.

Selvom det har været et utrygt år for parret, så har det alligevel bragt dem tættere sammen, og julen skal bruges på ekstra meget nærhed.

LÆS OGSÅ: Før og efter: Se ‘Robinson’-deltagernes vilde forvandling

– Vi har det super godt sammen og har ingen personlige kriser, men vi har haft ekstra fokus på, at vi fandme også skal huske at have det godt, lydet det fra Natasja, der den 23. december er vært på det storslåede 'TV 2 Alletiders Juleshow'.

LÆS OGSÅ: Tobias Rahim banket af 18-årig