CHOK: Kylie sælger ud

Den yngste 'Keeping up with the Kardashians'-stjerne melder klar til at lægge udlandet ned med sit skønhedsimperium.

Den 22-årige milliardær, Kylie Jenner, har de seneste år haft massiv succes med sit kosmetikbrand, Kylie Cosmetics og sin nyere hudplejelinje, Kylie Skin. Hermed kunne Forbes forrige år præsentere hende som den første i sin alder, der kan kalde sig for milliardær - og selv have opbygget sit skønhedsimperium.

Der er ingen tvivl om, at kosmetikuniverset er Kylies forretningsmæssige baby, derfor er hendes nye beslutning også et chok for mange. Kylie har nemlig valgt at give slip på en stor del af sit makeup-brand, idet hun har solgt hele 51% af sine Kylie Cosmetics-aktier til gigantfirmaet Coty, der også huser luksusbrands som Burberry og Hugo Boss og skønhedsbrands som Max Factor og Sally Hansen.

Det har dog ikke været en helt billigt for Coty at overtage størstedelen af Kylies succesfulde firma. Coty har nemlig smidt hele 4 milliarder danske kroner på bordet, som Kylie kan sætte på kontoen.

LÆS OGSÅ: CHOK: Khloé Kardashian slår Kylie Jenner

Udvider til udlandet

Kylie lancerede Kylie Cosmetics i 2015 og har primært markedsført linjen på sin Instagram, hvor hun har mere end 150 millioner følgere. Den yngste søster i Kardashian/Jenner-klanen er med sine mange milliarder også den rigeste i flokken, og ifølge Coty er hun et vaskeægte moderne ikon. Kylie Cosmetics Instagramside får hver dage omkring 7000 nye følgere.

- Jeg er vildt spændt på at samarbejde med Coty, og jeg glæder mig til at nå ud til endnu flere fans af Kylie Cosmetics og Kylie Skin rundt om i verden, udtaler Kylie.

Handlen siges at skulle gennemføres i begyndelsen af 2020, og formand for Coty, Peter Harf, fortæller, at planen er at udvide salget af Kylie Cosmetics til en lang række lande i udlandet.

LÆS OGSÅ: 'Keeping up with the Kardashians'-stjerne tager vild porno-beslutning

LÆS OGSÅ: Efter utroskab og svigt: Nyt stort DRAMA mellem Khloé og Tristan