'Nybyggerne'-par afslører sønnens navn

Nu løfter Lise og Michael sløret for, hvad deres lille søn skal hedde.

Af Emilie Holm Egebro - 23. januar 2017 kl. 20:55

Den 29. december blev sidste års ‘Nybygger’-vindere, Lise Vandborg og Michael Stig Christensen, de lykkelige forældre til en lille søn.
Indtil videre har parret ikke ville afsløre, hvad den lille ny skal hedde og har kaldt ham “Vildsen”, når han er blevet omtalt. Men nu står parret frem med sønnens navn.

Her ses lille Villy (Foto: Privat)


– V står hverken for Villads, Villiam eller Viggo. Vores lille søn er nemlig en lille Villy. En dejlig én af slagsen endda. Og det har han faktisk været i rigtig lang tid. Der har sådan set ikke været den helt store grund til, at vi har holdt tilbage med navnet. Men med så mange andre ting, kan vi godt lide at have det lidt for os selv. Til at starte med i hvertfald, skriver parret på deres blog og fortsætter:
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Lise taler ud om lynfødsel og forældrerolle
– Vi har begge været vilde med V-navne og ekstra vilde med tanken om et familienavn. Så vi kiggede lidt tilbage i generationerne og blev meget hurtige enige om, at vores lille skat skulle opkaldes efter sin oldefar, Michaels farfar. Der er bare et eller andet hyggeligt ved at vælge navne, der er i familien. Så nu ved I det, og nu er det ikke nogen hemmelighed længere. For han er og forbliver en lille Villy.
LÆS OGSÅ: Hjemme hos vinderne af ‘Nybyggerne’: Sådan påvirkede programmet vores forhold
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Nybygger’-par med i ny programserie
 LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Michael skifter karriere
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.