'Nybyggerne' flytter til Aalborg

‘Nybyggerne’ gør klar til en helt ny omgang, der denne gang bliver optaget i Aalborg.

Af Jonas Sand - 19. maj 2016 kl. 19:25

TV2-programmerne ‘Nybyggerne’ har været en bragende succes, og derfor er tv-stationen også klar med en ny omgang, der skal optages denne sommer og efterår. Og hvis du har en nybygger gemt i maven, så er det nu, du skal slå til.
TV2 søger nemlig deltagere til den nye omgang, hvor præmien igen er deltagernes drømmehus, der denne gang bliver placeret i Aalborg.
GALLERI: Se alle husene fra ‘Nybyggerne’
– I programmet får fire forskellige par cirka ni uger og 300.000 kroner til at omdanne hver deres råhus til deres drømmehjem. Hver uge skal et nyt område af huset stå færdigt, og parrene vil løbende blive bedømt på deres håndværk og deres evne til at indrette huset.
– Når husene står helt færdigt, stemmer seerne om, hvilket af de fire par, der skal vinde kæmpepræmien til cirka 3 millioner kroner – nemlig det drømmehjem, som parret selv har gjort færdigt, skriver TV2 i casting-opslaget.
Optagelserne starter i begyndelse af august og varer cirka ni uger, hvorfor deltagerne skal have mulighed for at tage fri fra arbejde i den periode.
HER kan du læse meget mere om kravene og finde ud af, hvordan du tilmelder dig programmet.
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-vinderne må ikke flytte ind i huset
LÆS OGSÅ: Hjemme hos vinderne af ‘Nybyggerne’: Sådan påvirkede programmet vores forhold
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-præmie tvinger Lise til at droppe studie
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.