'Nybyggerne'-Christine viser frem: Se vores nye hus

Christine og Mikkel overtog for nyligt deres hus i Gl. Hasseris nær Aalborg, og nu er de klar til at vise det frem.

Af Emilie Holm Egebro - 29. oktober 2017 kl. 10:55

Desværre for Christine Delmar og Mikkel Iben vandt de ikke huset i TV 2-programmet ‘Nybyggerne’ tidligere i år. Parret droppede dog ikke deres drøm om et hus sammen og i sidste måned kunne de afsløre, at de har købt hus i Gl. Hasseris nær Aalborg.
Langtfra alt har dog været en dans på roser siden overtagelsen, og Christine og Mikkel glæder sig til den den dag, hvor huset er færdigrenoveret og forvandlet til deres drømmehjem. Der er dog endnu et stykke vej inden målet.
Her er så grundplanen i vores hus – og i virkeligheden nok det mest sigende om, hvordan det kommer til at se ud i fremtiden. For der er ikke meget, som slipper for en kærlig hånd. Groft skitseret laver vi jo nyt gulv, nye døre, nye vægge, nyt loft, nyt el og så topper vi lige med at udvide køkkenet. Derefter er vi også klar til at flytte ind, fortæller Christine på sin blog og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Peter Ingemann afslører: Derfor skal jeg ikke være vært på ‘Nybyggerne’
– Efter den store renovering er meningen, at vi tager et projekt ad gangen. Taget skal laves som det første. Så bliver det nok terrassen og baghaven – så forhaven, og til sidst laver vi bryggers, badeværelse og garagen om. Man kunne helt sikkert også bare flytte ind uden at lave noget, hvis det var det, man ville. Men det vil vi jo ikke. Vi har modet og mulighederne for at sætte vores eget præg nu. Så det kan ligeså godt gøres ordenligt.
Christine og Mikkel har to år til at indfri den renovering, som de har lånt penge til. Efterfølgende sender banken en vurderingsekspert forbi for at vurdere den nye værdi i huset.
Se et billede af parrets hus nedenfor samt grundplanen og flere billeder på Christines blog HER!

Denne gang er det VORES hjem. Vores helt eget ??? #nybyggerne #christineogmikkel

Et opslag delt af Christine Delmar | Nybyggerne (@christinedelmar) den


LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Derfor flytter vi
LÆS OGSÅ: TV 2 brød loven under ‘Nybyggerne’-finalen
CHOK: Ikke noget hus til vinderne af ‘Nybyggerne’