'Nybyggerne'-Christine rejser fra nyt hus - Her & Nu

'Nybyggerne'-Christine rejser fra nyt hus

Med kun få dage til overtagelsen af det nye hus, drog Christine mod nye eventyr i udlandet.

Af Emilie Holm Egebro - 2. oktober 2017 kl. 17:55

Desværre for Christine Delmar og Mikkel Ibsen blev det ikke dem, der vandt deres drømmehus i TV2-programmet ‘Nybyggerne’ i foråret.
Parret blev derfor boende i deres lejlighed i Aalborg, men kunne i sidste måned afsløre, at de havde købt hus i Gl. Hasseris nær Aalborg.
Få dage inden overtagelsen af deres nye hus, kunne Christine dog afsløre på sin blog, at det kun var Mikkel, der kom til at være tilstede, når nøglerne skulle udleveres.
– Der er nu kun seks dage til, at vi overtager huset. Og lige som vi skal til at igang med det nye projekt, smutter jeg fra det hele. Classic. Så snart der skal laves noget, så er jeg ude af vagten. Jeg skal nemlig noget vigtigt. Jeg skal en tur over Atlanten, skrev Christine sin blog.
LÆS OGSÅ: Lise og Michael: Vi flytter fra ‘Nybyggerne’-huset
– Jeg er mega klar til en tur med min mor, far og lillebror. Mikkel efterlader jeg herhjemme, han skal jo ordne hus. Vi starter i Washington D.C. da min mor skal optages som fellow i American Nursing Association. Det er et rådgivende organ for Det Hvide Hus. Hun er professor i sygepleje og er pænt dygtig. Senere tager jeg forbi Boston, fortsætter hun og afslutter:
– Turen bliver et dejligt afbræk i hverdagen. Jeg trænger i den grad til at fordøje en ting eller to. Der sker mange ting lige nu, og det bliver rart at kunne mærke lidt efter i kroppen. Om alting føles rigtigt med de beslutninger, jeg står overfor.
Parret overtog deres nye hus i går, så nu bliver det spændende at se og følge med i, hvordan de vil indrette huset – mon ikke Christine tager sine blog-læsere med hele vejen?
CHOK: Ikke noget hus til vinderne af ‘Nybyggerne’
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par springer ud som møbeldesignere
LÆS OGSÅ: Fie Laursen indrømmer: Jeg brød loven
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.