'Nybyggerne' afslører: Så hårdt er det at deltage

Der bliver ofret blod, sved og tårer, når deltagerne kæmper om drømmehuset i ‘Nybyggerne’.

Af Emilie Holm Egebro - 15. februar 2017 kl. 17:55

I aften starter en ny omgang af det populære TV2-program ‘Nybyggerne’. Realityportalen var med under optagelserne, og det er bestemt ikke lutter lagkage for deltagerne at bygge deres drømmehus, når de ingen håndværkererfaring har.
I sidste sæson så vi, hvordan Lise og Michael, Christel og Johan, Manne og Frederik og Rikke og Peter allesammen kæmpede en brag kamp for at indrette deres huse. Det så bestemt ikke nemt ud, men er det virkelig så hårdt for deltagerne i virkeligheden, som det ser ud i fjernsynet? Det svarer Henrik Rasmussen, den produktionsansvarlige for programmet, nu på:
– De knokler virkelig hårdt i programmet. Hårdere, end hvad man egentlig ser på tv. Faktisk har vi denne gang satset mere på at hyre fotografer ind om natten, fordi vi netop vil vise, hvor meget de arbejder for at nå at blive færdige til deadline, forklarer Henrik og tilføjer:
– Normalt er kamerafolkene gået klokken 24.00, men deltagerne arbejder jo meget længere end det, så det får vi at se i tredje sæson. Jeg tager virkelig hatten af for alt det arbejde, som de lægger i det. Deltagerne har jo også måttet tage ni ugers orlov eller ferie fra arbejde for at kunne være med i programmet, da det , de de knokler døgnet rundt.
Smugkig billeder af de nye huse øverst i galleriet, og se med kl. 20.00 på TV 2, hvor den nye sæson skydes i gang.
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’ i Aalborg: Smugkig de nye huse
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par afslører detaljer om babyen
LÆS OGSÅ: Lise fra ‘Nybyggerne’ afslører: Derfor blev vi gift
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.