Ny sæson ‘Stormester’: Her er første deltager

Optagelserne til en ny omgang ‘Stormester’ er i gang, og nu er der taget hul på offentliggørelsen af det næste hold af komikere, der skal deltage.

Af Caroline Grønne Wigdal - 23. november 2021 kl. 16:22

Det er ikke længe siden, at femte sæson ‘Stormester’ rullede over skærmen på TV 2, og allerede nu kan man se frem til endnu en sæson.

Artiklen fortsættes under videoen med Drew Sycamore, der er til DMA…

LÆS OGSÅ: Derfor er der ingen ‘Robinson’ på Viaplay

Sæson nummer 6 får nemlig premiere i 2022, og optagelserne er skudt i gang. Det bliver igen med en række kendte danskere, og den første er netop blevet afsløret på programmets Instagramprofil.

Det er komikeren Simon Jul, som blandt andet er kendt fra satireserier som ‘Banjos Likørstue’ og ‘Torsdag i 2’eren’. Han har også medvirket i TV 2 Zulu-serien ‘Mørk og jul’, i flere reklamefilm og i 2017 kunne man opleve den 44-årige komiker i ‘Vild med dans’.

LÆS OGSÅ: Remee og Mathilde afslører datterens navn

Nu står han snart på underholdningsscenen igen, og denne gang er det altså i ‘Stormester’. Det vides endnu ikke, hvornår programmet præcist får premiere.

I den seneste sæson ‘Stormester’, der fik premiere tilbage i september, deltog komikerne Linda P, Jonas Mogensen og Simon Talbot samt musikeren Tobias Rahim og skuespiller Sofie Kaufmanas.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Stormester_tv (@stormester_tv)