Ny konflikt i ‘Forsidefruer’: Derfor afviser Janni det bedste værelse

Det største værelse med den bedste udsigt er ikke længere helt så populært blandt fruerne.

Af Caroline Grønne Wigdal - 14. oktober 2021 kl. 20:55

Som en sæsonafslutning for den 10. omgang ‘Forsidefruer’, tager pigerne en tur på spaophold i København. Her vil Tina og Karina, der har planlagt opholdet, overraske Janni Ree med det værelse, der er en smule bedre end de resterende værelser på spahotellet.

Det gør de efter forrige sæsons tur til Færøerne, som endte med at blive en kamp og en langvarig diskussion om det største værelse med den bedste udsigt.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne jubler over graviditet: Jeg er pavestolt

Artiklen fortsættes under videoen med Karsten og Janni, der fortæller om ‘Forsidefruer’…

Men overraskelsen bliver ikke godt modtaget hos Janni Ree.

– Jeg ville heller ikke tage imod det bedste værelse på Færøerne. Det er jo bare en principsag. Jeg havde håbet på, hvis vi skal diskutere de værelser igen, at Tina havde givet det (bedste værelse, red.) til Karina eller Jackie, og derfor havde jeg ikke lyst til at tage imod det. Jeg synes, det er sødt af dem at give mig det. Men det var noget andet end på Færøerne, det der foregik, siger Janni om situationen på Scandic Hotel.

Hun tilføjer:

– Jeg havde ikke bedt om at få det værelse overhovedet. Det var da sødt af dem, men jeg gav det til Amalie, for jeg syntes, hun havde mere behov for det, fordi hun havde den lille med.

LÆS OGSÅ: Emil afslører: Sådan er mit forhold til Melissa i dag

Gunnvør vil ikke kramme

 I det hele taget får spadagen på Scandic Hotel en lidt skæv start, da Gunnvør ikke vil give Janni et kram, da de alle mødes i lobbyen for at hilse på hinanden. Her vil Gunnvør nemlig ikke give Janni et kram, da hun ikke føler sig klar til det.

– Det kommer jo ikke bag på mig. Men der er jeg jo den voksne og siger pænt hej til alle. Så man kan sige, at det siger jo mere om hende, end det siger om mig, siger Janni, der dog siden episoden tilbage i foråret har fået et kram af Gunnvør.

LÆS OGSÅ: Genkender du Lucas fra ’Nybyggerne’? Her har du set ham før

– Vi har i hvert fald givet hinanden et kram, når vi har hilst på hinanden, siger baben.

På trods af en lidt akavet kramme-situation, så bliver stemningen rigtig god senere på dagen, hvor Tina Lund hiver spillet ‘Speak Out’ frem.

– Det ender jo godt til sidst, kan man sige, der ender det jo med, at vi faktisk sidder og griner og har det sjovt alle sammen. Det ender med at blive en rigtig god afslutning. Det var et godt spil til at få løsnet op, slår Janni fast.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Isabella sætter søster på plads

Læs mere om