Nukâka alene i tre måneder: Jeg savner min mand

Ægteparret må undvære hinanden, mens Nikolaj Coster-Waldau arbejder i Island.

Af Nikolaj Vraa - 21. november 2020 kl. 12:58

Nukâka Coster-Waldau, 49, har en ekstra grund til at kæmpe for en finaleplads. Hendes mand, Nikolaj Coster-Waldau, 50, kommer først hjem fra filmoptagelser i udlandet december, så hvis han skal nå at komme og se hende danse, skal det være i finalen.

– Normalt kommer han hjem, når der er et par dage her og der, men corona gør, at han skal i karantæne, hver gang han skal frem og tilbage, så derfor kan det ikke lade sig gøre, fortæller Nukâka til HER&NU.

Nukâka og Nikolaj Coster-Waldau har været gift siden 1998, og gennem hele ægteskabet har de været vant til perioder med langdistance.

Nukâka og Nikolaj Coster-Waldau til premiere på lystspillet ‘Bunbury’ på Det Kongelige Teater tilbage i 2007 (Foto: Bo Nymann)

LÆS OGSÅ: Mie og Wafande forklarer: Venskabet har udviklet sig

Hun og døtrene, Safina og Fillippa, har indtil videre måtte undvære deres mand og far i halvanden måned. Nikolaj er på Island, hvor han indspiller en film om den danske polarforsker Ejner Mikkelsen. Når han kommer hjem, har han været væk i tre måneder.

– Vi har bidt i det sure æble og sagt, at vi kan gøre det her. Heldigvis har jeg Silas i mit liv, og det gør det meget lettere, slutter hun.

Nukâka Coster-Waldau og Silas Holst vendte sidste fredag tilbage efter Covid-karantæne med endnu en rørende dans

Nukâka Coster-Waldau og Silas Holst til sidste fredags ‘Vild med dans’ (Foto: Henrik R. Petersen)

LÆS OGSÅ: Silas lagt for had: Overvejer at trække sig fra ‘Vild med dans’