Nu kan du dufte af Fie Laursen

Den populære blogger har nu kastet sig over en ny karriere.

Af Emilie Holm Egebro - 6. december 2017 kl. 9:00

Der er ingen tvivl om, at 21-årige Fie Laursen har mange bolde i luften. Udover at være blogger og YouTuber, har hun også medvirket i ‘Paradise Hotel’ hele to gange, og nu har hun kastet sig over et nyt projekt.
I dag udkommer hun nemlig med sin helt egen parfume, Fighter.
– Jeg har altid drømt om at lave en parfume og at kunne lave en duft, der ramte én. Derudover også en duft, som jeg personligt vil gå med hver dag. Jeg håber, at den kan give en masse kvinder selvtillid og styrke, fortæller Fie til Realityportalen.dk.
AFSLØRING: Sådan går det Fie Laursen på ‘Paradise Hotel’
– Jeg har valgt at kalde parfumen for Fighter, som også er et ord, jeg har tusset på mit håndled. Jeg var slet ikke i tvivl om navnet på parfumen, da jeg har drømt om det i mange år. Det er en duft, der er sød og frisk, forklarer Fie på sin blog.
Parfumen koster 35 dollars og sælges gennem en Engelsk webshop. Den kan dog bestilles hjem til hele verden. Fie fortæller desuden, at hvis parfumen sælger godt, får hun lov at lave endnu en, så hun krydser fingre for, at Fighter får succes. Derudover er hun også i gang med en tøjkollektion, som formentlig vil udkomme til januar.
Du kan købe Fies parfume HER!

Foto: Privat/fielaursen.dk


LÆS OGSÅ: Mikkel Skelskov politianmelder Amalie: Hun lyver!
LÆS OGSÅ: Fie Laursen lægger sit liv om
LÆS OGSÅ: Amalie taler ud: Peter bliver aldrig ‘the one’…

Læs mere om