AFSLØRING: Sådan går det Fie Laursen på 'Paradise Hotel'

SPOILER ALERT! Hvis du ikke vil vide mere om bloggerens deltagelse i TV3-programmet, så skal du ikke læse videre.

Af Jonas Sand - 24. november 2017 kl. 19:37

Realityportalen.dk kunne i sidste uge afsløre, at bloggeren Fie Laursen var en af de personer, der var rejst til Mexico for at deltage i forårets udgave af ‘Paradise Hotel’. Kort efter bekræftede TV3 nyheden, og Fie Laursen slog fast, at hun var kommet for at spille spillet.
– Jeg er kommet for at se, hvor langt jeg kan nå, hvis jeg lyver, manipulerer og leger med de mennesker, der er herinde. Jeg synes, det er spændende, hvor langt man kan gå, sagde hun i en video fra TV3.
De tidligere paradisoer Philip May, Mads Bryrup og Simone Hvenegaard spåede dog ikke Fie mange chancer, og de slog fast, at de forventede, at hun hurtigt ville blive sendt ud af hotellet og hjem til Danmark.
Og den påstand fik de ret i. Ifølge Realityportalens oplysninger er Fie Laursens eventyr på ‘Paradise Hotel’ nemlig allerede slut. Som den første deltager i år blev hun sendt hjem, og faktisk var hun allerede røget ud, da journalisterne fik lov til at møde hende i Mexico – altså i løbet af den første uge på hotellet.
LÆS OGSÅ: Amalie taler ud: Peter bliver aldrig ‘the one’
Tilbage i Danmark
Normalt er der altid en mulighed for, at hun kan blive sat ind i spillet igen, men meget tyder på, at det ikke forholder sig sådan. Det ser nemlig ud til, at hun igen er tilbage i Danmark.

En solbrun Fie Laursen skulle være landet i Københavns Lufthavn i går aftes. (Foto: Privat)


Realityportalen.dk er kommet i besiddelse af billeder, der viser en meget solbrun Fie og Boris i Københavns Lufthavn. Her skulle hun være landet i går aftes, fortæller en kilde, der har taget de billeder, som du kan se i galleriet over artiklen.
Mens den skulle være god nok, at hun har forladt ‘Paradise Hotel’, så har det ikke været muligt at få endeligt bekræftet, at billederne er taget i går aftes.
Siden da har Fie dog igen været aktiv på sin Facebook-profil, hvor hun blandt andet har tagget forskellige venner i offentlige opslag. Blandt andet disse:
LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Derfor er jeg med i ‘Paradise Hotel’

Ingen kommentarer
Realityportalen.dk har været i kontakt med TV3, der oplyser, at de ikke har kommentarer til oplysningerne. Vi har naturligvis også forsøgt at få en kommentar fra Fie, og det lykkedes at få kontakt via hendes Facebook-profil. Her bliver der svaret – dog fra en person, der hævder at være Boris.
– Ingen kommentar herfra – Boris, lyder beskeden fra Facebook-kontoen, der ikke vil bekræfte, at Fie og Boris i går var til stede i Københavns Lufthavn.
– Nope, men I kan jo skrive, hvad I vil, fortsætter personen.

Hvorvidt det altså også er Boris, der tagger Fies venner i forskellige opslag, skal vi ikke kunne sige. Men tv-seerne får i hvert fald ikke lov til at se hende i lang tid, når ‘Paradise Hotel’ vender tilbage til foråret.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk skal være far
LÆS OGSÅ: Peter Birch afslører: Vil have børn med Amalie
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er alle de nye paradisoer

Læs mere om