Nu flytter ung mor fra kæresten

Nu er bruddet en realitet, og inden længe flytter Sasja og pigerne.

Af Louise Vilsbøl - 12. juni 2021 kl. 18:55

Vi lærte Sasja Lykke og Andreas Windfeldt at kende i sæson 27 af ‘De unge mødre’. Dengang ventede parret datteren Sommer, der i dag er 2,5 år. I marts 2020 blev parret forældre til endnu en pige, Nynne, som er under udredning, da den lille pige ikke vokser på normal vis.

LÆS OGSÅ: Ung mor gravid: Bliver alenemor til tre

Nynnes vækstproblemer er en del af det, parret har kæmpet med gennem det seneste år, som Sasja tidligere har beskrevet som en rutsjebanetur. Nu har de dog taget den endelige beslutning om at gå fra hinanden, og Sasja får om få uger nøglerne til sin nye lejlighed, hvor hun skal bo sammen med parrets to børn.

–  Vi er bare blevet enige om, at det var det bedste at gå hver til sit nu efter længere tids overvejelser. Vi snakker helt fint sammen og har jo boet sammen den seneste halvanden måneds tid også på trods af situationen – og vi skal bo sammen indtil 1. juli, hvor jeg flytter til en rigtig fin lejlighed sammen med pigerne. Der er ingen bad vibes imellem os, og vores første prioritet er at have et fantastisk samarbejde omkring pigerne, som er det vigtigste for os begge, fortæller Sasja, som gerne vil holde årsagen til bruddet privat.

LÆS OGSÅ: Sådan har Geggo tabt sig 15 kilo

Forholdet mellem det tidligere kærestepar er dog så godt, at de ikke har lavet en egentlig aftale om Andreas’ samvær med døtrene.

–  Samværet tager vi hen ad vejen og ser, hvad der giver mening for pigerne. Det kan vi ikke sige så meget om på nuværende tidspunkt, men de kommer til at være primært hos mig i hvert fald, fortæller Sasja.

Sasjas nye lejlighed ligger inde midt i Aalborg, og Andreas bliver i deres hus udenfor Aalborg sammen med katten, Mustie hos Andreas.

LÆS OGSÅ: CHOK! Denne pige siger nej til Casper i ‘Bachelor’