Nikoline op til finalen: Jeg er mega ked af det

Det føles forkert at skulle stå i finalen uden Lucca, mener Nikoline, der er blevet særdeles tæt med sin konkurrent.

Af Rikke Lynge - 8. april 2021 kl. 17:07

Nikoline Steen Kristensens glæde over at stå i finalen blev overskygget af sorg, da veninden Lucca ikke klarede den videre fra semifinalen.

– Jeg er mega ked af det. Det er virkelig ikke rart. Vi har været makkere lige siden bootcamp, hvor vi tog toget sammen, og så har vi boet sammen. Mig og Lucca var blevet sindssygt tætte. Så det gør rigtig ondt, forklarer Nikoline til HER&NU, da vi fanger hende over telefonen efter semifinaleshowet i ‘X Factor’.

LÆS OGSÅ: Efter kæmpe drama: Sådan er venskabet nu

Oh Lands unge artister har kunstnernavnene Nikoline Steen Kristensen, Lucca og Solveig (Foto: Lasse Lagoni)

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Derfor skulle Bianca ud

Selvom det er en konkurrence, og selvom de to piger var konkurrenter, så havde Nikoline hellere set Lucca med i finalen.

– Spillet er bare hårdt, det havde været meget federe, hvis vi alle gik videre. Jeg kunne seriøst ikke have gjort det uden hende. Det er også derfor, det føles så mærkeligt. Vi var blevet så tætte, så der er noget helt forkert ved det, fortæller Nikoline og fortsætter:

– Jeg vil komme til at savne, hvordan vi kan peptalk hinanden, når vi ligger om aftenen. Vores morgener gjorde vi meget ud af. Lucca er en champ til at lave kaffe, hun lavede den bedste kaffe.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Så længe har Oliver Bjerrehuus kendt 20-årig kæreste

Hård rejse til finalen

Nikoline lover, at hun til fredagens finaleshow vil give sig fuldt ud og nyde det, selvom hendes gode veninde ikke er med. Rejsen til finalen har været hårdt arbejde og en stor læring.

– Jeg synes nogle gange, at det har været lidt hårdt, og jeg har godt kunne blive i tvivl om det hele, for der har været så mange meninger fra alle mulige sider om, hvordan jeg skulle være. Så det kan godt være svært at finde rundt i, men jeg føler, at jeg har fundet mig selv rigtig meget i det, fortæller Nikoline, der har svært ved at forstå, at hun er kommet til finalen.

– Jeg er bare overvældet, afslutter den altid smilende Nikoline.

Nikoline. (Foto: Lasse Lagoni/TV 2)

LÆS OGSÅ: UHH: Christopher afslører ny scoring