Nikita Klæstrup: Nægter at kalde søsters baby ved navn

Selv interessen for sin søsters baby er så lille, at Nikita Klæstrup nægter at kalde ham ved navn.

Af Louise Vilsbøl - 26. april 2016 kl. 10:28

Nikita Klæstrup er ikke bange for at ytre sine holdninger og komme i modvind, det beviser hun endnu engang med et blogindlæg, hvor hun slår fast, at hun slet ikke kan se det søde i babyer – ikke engang sine egne søstres børn finder hun søde, når de er babyer. Hendes ene søster har ellers lige født, men hun ignorerede den anden søsters opkald under fødslen, selvom hun godt kunne regne ud, hvorfor der blev ringet, men hun ved ved at tage en lur.
– Da jeg så skulle møde babyen for første gang (han hedder forresten Theo, men min interesse i ham er simpelthen ikke stor nok til at kalde ham ved navn, så det er altså bare babyen), får jeg lov til at sidde med ham. Det var også hyggeligt. Mest fordi, at han var varm og jeg småfrøs (Ja, jeg brugte en baby som en varmepude. Sue me!), skriver hun på bloggen og fortsætter:
– Anyways. Alle dåner over, hvor smuk babyen er, og et familiemedlem begår så den kæmpe fejl at spørge, hvad jeg synes. Hvortil jeg svarer, at han ser sær ud, men det gør alle babyer. Den slags må man åbenbart ikke sige. Folk bliver fornærmet! Men det er jo sandt.
LÆS OGSÅ: Er René Dif far til Nikita Klæstrup?
LÆS OGSÅ: WOW: Ny ‘Paradise’-pige vejede 94 kilo
Folk kunne bytte min baby med en anden
Og Nikita Klæstrup mener hverken at man kan sige, at en baby ligner faren eller moren, ligesom hun er helt sikker på, at hun ville mene det samme, hvis det var hendes egen baby.
– Seriøst, hvis jeg en dag får en baby, og den ved et uheld bliver byttet med en anden baby på hospitalet, så vil jeg jo ikke engang lægge mærke til det. Jeg kunne få en sort baby udleveret, og jeg ville bare tænke “Hvem har givet min baby en spray tan?”, skriver hun. Hun har dog et forslag til, hvordan hun kunne blive gladere for babyer:
– Min interesse for babyer ville nok stige, hvis mine søstre bare en enkelt gang lod mig tegne øjenbryn på en af deres babyer! Det ser vildt sjovt ud. Men neeeeej, det er åbenbart synd for babyen. Men at give dem smækbukser på er åbenbart ikke synd. Det er da til at brække sig over.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Ung mor er blevet gift
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.