Natascha Linea: Her er sandheden om min date - Her & Nu

Natascha Linea: Her er sandheden om min date

Flere har beskyldt ‘De unge mødre’-deltageren for at lyve om sin date, men nu fortæller Natascha Linea, hvordan det hænger sammen.

Af Jonas Sand - 24. oktober 2017 kl. 12:02

Natascha Linea Kaup fortalte i sidste uge til Realityportalen.dk, at hun i weekenden skulle på minicruise til Oslo, hvor hun for første gang skulle møde den fyr, som hun tilbage i januar mødte over Facebook og siden har skrevet og ringet med.
Den unge mor har på de sociale medier flittigt delt billeder fra turen taget med selfiestang, og da fyren heller var ikke at finde på nogle af billederne, har debatten i den grad kørt i reality-grupper på nettet, hvor flere folk mente, at der slet ikke fandtes en date, og at den unge mor har løjet om ham. Det afviser Natascha Linea, men i et indlæg på sin blog bekræfter hun dog, at hun var alene afsted.
LÆS OGSÅ: Ung mor dropper veganer-tanker: Jeg er så glad for min nye pels
– Jeg havde en fantastisk tur alene – ikke fordi jeg blev brændt af, men fordi min flirt lige havde fået arbejde, få dage inden vi skulle afsted, og så syntes vi begge, det var bedst, han blev på arbejdet frem for at tage fridage allerede. Det er bedre nu, så han kan tjene nogle penge, og det er bedre på sigt, hvis vi finder ud af, at vi skal være sammen, at han så ikke er på kontanthjælp, skriver hun.
Selv om flirten ikke tog med, valgte ‘De unge mødre’-deltageren alligevel at tage af sted. Og det har hun slet ikke fortrudt.
– Og helt ærligt, så er jeg faktisk ikke ked af at have været alene på tur. Jeg har virkelig fået lavet nogle ting, jeg ikke kunne have gjort, hvis han var med, og jeg har virkelig nydt bare at være mig uden at skulle tænke på nogle – og bare kunne gøre det, JEG havde lyst til, skriver hun.
LÆS OGSÅ: Ung mor om stor beslutning: Det er et egoistisk valg

Artiklen fortsætter under artiklen, hvor du kan se, hvordan det gik til, da Natascha Linea kom i et forhold med ekskæresten Matias.


SE BILLEDET: Ung mor hylder børnene med ny tatovering
Mødes til J-dag
I blogindlægget fortæller Natasha Linea også, at hun stadig har planer om at møde den 32-årige alenefar til fire fra Sønderjylland. Tidspunktet er bare udskudt, så de i stedet skal tilbringe en weekend sammen på hotel i starten af november.
– Nu mødes vi til J-dag i stedet, hvor vi skal være klædt ud som julemand og julekone. Så skal vi drikke om fredagen og ellers bare snakke og måske en tur i biografen, uddyber Natascha Linea over for Realityportalen.dk
LÆS OGSÅ: Natascha Linea klar til ‘Paradise Hotel’
Hun fortæller, at de allerede fire dage inden turen traf beslutningen om, at flirten skulle blive hjemme, da han fik job hos en landmand. Derfor nåede hun heller ikke at få sommerfugle i maven i dagene op til turen, og nu ser hun bare frem til at møde ham om ti dage.
– Jeg glæder mig. Det bliver da super hyggeligt, slår hun fast.
Her kan du læse hele den unge mors blogindlæg, hvor du kan se, hvad hun lavede på turen til Oslo.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea udgiver selvbiografi