'Mig og min mor'-Victoriah: I kirke med Justin Bieber

En tur i søndagskirke blev oplevelsesrig for Victoriah, da hun her mødte selveste Justin Bieber.

Af Emilie Holm Egebro - 24. juni 2015 kl. 16:25

At tage i kirke hver søndag er måske ikke ligefrem det, som alle forbinder med noget sjovt og spændende. Men for ‘Mig og min mor’-deltageren Victoriah Bonita Bech betød et kirkebesøg, at hun blev en stor oplevelse rigere.
– Jeg var i kirke i søndags, som jeg er hver søndag, og 15 minutter inde i vores sang vender en fyr med hat sig om et par rækker foran mig. Efter at have fået øjenkontakt med ham et par sekunder, indser jeg, at det er Justin Bieber!, skriver Victoriah på sin blog og fortsætter:
– Justin Bieber kom med dagens præst, som var Rick Wilkerson – bedre kendt som Kanye West og Kim Kardashians ægteskabs-rådgiver. Du har sikkert også set ham i ‘Keeping up with the Karadashians’ flere gange.
Victoriah afslutter sit blogindlæg med at skrive: ‘Se, jeg sagde jo at det var sjovt at gå i kirke i Los Angeles.’
HER kan du læse hele hendes indlæg, hvor hun også har delt billeder fra turen.
LÆS OGSÅ: Mor-Zanne: Jeg har forbudt Victoriah at gå i skole
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Mig og min mor’-stjerne åbner webshop
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.