Efter operationen: Melvin Kakooza giver første status

For første gang efter operationen er der lyd fra Melvin.

Af Caroline Grønne Wigdal - 30. marts 2021 kl. 12:56

Siden vi fik den triste meddelelse om, at Melvin Kakooza var blevet ramt af en godartet hjernetumor og skulle opereres, har der været stille fra hans side. Han har naturligvis haft brug for at være sammen med sin familie og at få alt den ro, det var muligt.

Men nu deler den 29-årige komiker og skuespiller et billede fra Rigshospitalet på sin Instagramprofil.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Martin Jensen havde datteren med i ‘X Factor’

– Det er ingen hemmelighed, at jeg havde set frem til, at være en del af X-Factor i år, men skæbnen ville det anderledes. Det har været noget af en omgang, men jeg vil gerne lige tage tiden til at takke jer for alle de søde beskeder, jeg har modtaget, skiver han.

Fokus på at komme helt på toppen

Melvin skulle som bekendt have været vikar for Sofie Linde i rækken af liveshows i ‘X Factor’. Men efter at have gået og følt ubehag i noget tid, blev der desværre fundet en hjernetumor i hans baghoved. Den var godartet og er nu opereret væk.

LÆS OGSÅ: Opsang til ‘X Factor’-dommer

Melvin Kakooza skulle afløser Sofie Linde under ‘X Factor’ live 2021. Men en hjernetumor satte meget brat en stopper for det hele. (Foto: Bo Nymann)

Derfor blev han i sidste øjeblik erstattet af Lise Rønne.

Som altid er der alligevel masser af positivitet og godt humør at mærke hos Melvin, der er taknemmelig for alt den støtte og kærlighed, han har modtaget i sit sygdomsforløb.

Han har stadig brug for ro til at vende helt tilbage til toppen.

LÆS OGSÅ: Martin Jensen afslører: Hygger med Vermund

– Det har været total overvældende at opleve alt den kærlighed! Jeg har fået sendt billeder af mit hjem, som mest af alt ligner en botanisk have med alle de blomster, jeg har modtaget. Fra hjertet tak. Mit fokus ligger nu på at komme 100 procent ovenpå igen, og det glæder jeg mig meget til! Vi ses snart, slutter han sit opslag.

Melvin Kakooza er kendt for flere sæsoner af ‘Helt sort’, som han vandt en pris for som ‘Årets vært’ ved ZULU Awards 2020. Han har også været med i ‘Stormester’ på TV 2, spillet hovedrollen i tv-serien ‘Sunday’, og været vært på Gaffa Prisen 2020. I foråret havde en massere danskere glæde af Melvins ‘coronafitness’ på de sociale medier.

LÆS OGSÅ: Åbner op om forholdet til Blachman

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melvin Kakooza (@melvinkakooza)

Læs mere om