Medina i grimt uheld: Har knust knæet

Torsdag aften skulle Medina have spillet Skovrock i Aalborg, men et uheld har sat en stopper for sangerindens planer.

Af Newspaq - 7. august 2014 kl. 14:52

Et uheld på et betongulv betyder, at sangerinden Medina ikke kommer til at optræde torsdag aften til Skovrock i Aalborg.
Her skulle sangerinden have spillet dobbeltkoncert med ekskæresten Christopher, men på det sociale medie Instagram, fortæller hun, at hun er nødt til at aflyse.
– Kære dejlige fans, jeg er netop nu lige kommet ud fra hospitalet med et semi-knust knæ, og er derfor nødt til at aflyse mit show i aften, skriver sangerinden, der har lagt et billede op, hvor man kan se, at hun har fået bundet knæet ind og må støtte sig til to krykker.
– Jeg er forfærdeligt ked af at skuffe jer med så kort varsel, men desværre kan man ikke helgardere sig mod alt i denne verden, skriver hun.
LÆS OGSÅ: Medina langer ud efter Christopher
Røg direkte i jorden

Medina har netop lagt dette billede ud på Facebook. (Foto: Facebook/Privat)

Medina har netop lagt dette billede ud på Facebook. (Foto: Facebook/Privat)


Onsdag aften var sangerinden gæst ved By Malene Birger-modeshowet på Papirøen, og her ankom hun i sylespidse hæle. Dem ser det nu ud til, at hun må undvære i en periode.
– Jeg tog mig lige et flyveskalleknæ-styrt direkte ned i en gang beton, skriver hun og fortæller, at Burhan G i stedet vil spille koncert sammen med Christopher for de fremmødte fans.
LÆS OGSÅ: Paradis-par går fra hinanden
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.