Medier: Her er Khloé Kardashians nye fyr

Kardashian-søsteren er begyndt at date en ny fyr – og hans arbejde kommer måske ikke som den store overraskelse.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 15. september 2016 kl. 11:55

Der er noget med Khloé Kardashian og baskeball-spillere. Først var det Lamar Odom, siden var det James Harden, og nu har realitystjernen sat kløerne i endnu en sportsmand. Det skriver flere amerikanske medier – heriblandt PEOPLE.

(Foto: All Over)

25-årige Tristan Thompson er den nye mand i Kardashian-søsterens liv. (Foto: All Over)


Denne gang er der tale om 25-årige Tristan Thompson, der spiller for NBA-klubben Cleveland Cavaliers. De to har set hinanden i den seneste tid, og for nylig nød de en romantisk ferie sammen i Mexico.
GALLERI: Kardashian-familien FØR de blev superstjerner
– Khloé og Tristan har set hinanden i et stykke tid. Han er en virkelig god fyr, og hun virker med glad sammen med ham, siger en kilde til mediet.
– Det er stadig uklart, om det udvikler sig til noget super seriøst, men lige i øjeblikket nyder de en god tid sammen, fortsætter kilden.
32-årige Khloé Kardashian søgte tidligere i år om skilsmisse fra Lamar Odom for anden gang, da han fik det bedre, efter han nær havde mistet livet i et orgie af sex og narko på et bordel i Las Vegas, Nevada.

LÆS OGSÅ: Scott Disick hinter til forhold med Khloé

LÆS OGSÅ: Khloe Kardashian forlanger millioner af Lamar Odom
LÆS OGSÅ: Khloe Kardashian afslører sex-tape med Lamar Odom
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.