Mascha køber ny dobbeltseng med dame- og mandeside

Smukke Mascha Vang har købt sig en ny, stor elevationseng, der også tager hensyn til, at der en dag skal ligge en mand i den.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 12. marts 2014 kl. 10:34

Der er ikke noget værre end at sove i en dårlig seng. Derfor har Mascha Vang da også været ude og anskaffe sig en ny stor og lækker elevationsesseng, da den gamle trængte til at blive skiftet ud.

En glad Mascha Vang i sin nye seng fra Copenhagen Comfort Beds (Foto: maschavang.dk)

En glad Mascha Vang i sin nye seng fra Copenhagen Comfort Beds (Foto: maschavang.dk)


– Uhhhhh jeg skal ha’ ny seng!! Altså sådan en “rigtig” seng, som man køber når man er blevet voksen, skriver hun på sin blog maschavang.dk, hvor der også er flotte billeder af det nye vidunder.
LÆS OGSÅ:Mascha Vang dater komiker
Der skal være plads til en mand
Mascha Vang, der i februar indrømmede, at hun dater komikeren Andreas Bo, har da også tænkt fremadrettet med den nye seng, der både indeholder en dame- og mandeside.
– Har faktisk bestilt den med to forskellige madrasser. En dame og en mandeside. På et eller andet tidspunkt, må jeg jo få lokket et mandfolk hjem i den. Så der er en blød side til mig, og en fastere til ham, skriver hun på sin blog.
(Foto: maschavang.dk)

(Foto: maschavang.dk)


Om der her hentydes til Andreas Bo, melder historien ikke noget om, og det har heller ikke været muligt at få en kommentar til det fra Mascha Vang.
LÆS OGSÅ: Mascha Vang: Pivfræk husmor
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.