Martin Jensen: Derfor overvejede jeg at sende Vilson ud

Martin Jensen overvejede at sende sin egen deltager Vilson Ferati ud af ‘X Factor’, så han kunne have sluppet for at høre på Blachman. Men det sidste skulderklap ville han alligevel give til sin solist.

Af Lykke Buhl - 20. marts 2021 kl. 0:15

I sidste uge blev Neva & Ida sendt hjem af deres egen dommer Blachman. Noget, der kun var sket en gang før i ‘X Factor’-historien, også dengang fra Blachmans hånd.

LÆS OGSÅ: Ikke set på tv: Konflikten endte helt anderledes

Men denne fredag var Martin Jensen tæt på at gøre sin meddommer kunsten efter. Han overvejede nemlig selv at sende sin deltager Vilson Ferati ud af sangkonkurrencen, så han kunne have sluppet for at høre på Blachman.

– Det var egentligt for, at vi kunne komme lidt videre. Men så tænkte jeg, at han bliver jo også betalt meget højt i ‘X Factor’, og han ville blive ked af det, hvis han ikke fik lov til at bruge sin taletid, så lad da ham den gamle, siger Martin med et glimt i øjet til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Ung mor åbner op om datterens dværgvækst

– Solveig var helt bestemt overlegen, og jeg vidste godt, at Blachman ville sende Solveig videre, og så var det jo bare endnu en af de her dødens kedelige lange snakke, Blachman skulle sidde og underholde sig selv med, for vi vidste jo alle sammen godt, hvad klokken havde slået. Men min stemme gik på Vilson i aften for at vise ham det sidste, at jeg tror på ham og har gjort det siden starten, forklarer den nye dommer.

Vilson Ferati og Solveig var i farezonen til fjerde liveshow

I farezonen i fjerde liveshow stod Vilson Ferati og Solveig (Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix)

LÆS OGSÅ: Tobias afslører: Derfor fik jeg ikke venner i ‘Bagedysten’

Vilson: Jeg kan godt se det fra Martins side

Vilson tog da også nederlaget med oprejst pande, selvom det samtidigt var med blandede følelser. Han havde håbet mindst at nå semifinalen, forklarer han til HER&NU, men han har samtidig forståelse for, at Martin havde svært ved at placere sin stemme på ham.

– Jeg kan godt se det fra Martins side, at nu har jeg været i farezonen to gange, så der må være et eller andet forkert. Men jeg vil stadig følge min drøm, og der er jo sygt mange, som støtter mig, forklarer Vilson fattet.

LÆS OGSÅ: WHAT! Elviras kæreste er en gift mand

Heldigvis fortalte Martin Jensen allerede på scenen, at han var klar til at hjælpe Vilson videre i sin musikkarriere. Det ord håber Vilson, at Martin holder, så han altid kan ringe til den internationale dj, hvis han får brug for det.

– Jeg tror, han vil hjælpe med nogle beats og noget sangskrivning. Jeg stoler utroligt meget på Martin, fordi han er ikke bare min coach, han er nærmere blevet en rigtig nær ven, forklarer Vilson, der altså her til aften måtte vinke farvel til ‘X Factor’.

Vilson er færdig i ‘X Factor’, men han er ikke færdig med hverken musikken eller sin dommer Martin Jensen

Vilson Ferati til fjerde liveshow i ‘X Factor’ (Foto: Lasse Lagoni)

Læs mere om