Maria Lucias sjove dag: Alt gik i kage

Den syngende skuespiller måtte i lære hos Danmarks bagedronning.

Af Katrina Rosendal - 14. marts 2021 kl. 13:58

Maria Lucia er i fuld gang med at forberede sig til rollen som mesterbageren Jenna i den romantiske musical ‘Waitress’, der får premiere på Det Ny Teater så snart, corona tillader det. Og hvis ikke Danmarks bagedronning Mette Blomsterberg skulle lære hende et par fif i det søde køkken, hvem skulle så?

Derfor har de to været i sving med at bage en tærte, mens Mette kunne løfte sløret for, at det faktisk aldrig har været hendes drøm at blive konditor.

– Jeg drømte bare om at have et arbejde, der kunne blive en del af mig. Jeg har altid været opdraget med, at man ikke skulle være sart. Man skulle tage ved, yde og gøre sig umage, forklarer 51-årige Mette Blomsterberg.

LÆS OGSÅ: Helt nyt look: Kan du kende Jackie Navarro?

Maria Lucia følger altid en opskrift til punkt og prikke, men Mette rådede hende til i stedet at give sig selv lov til at eksperimentere i køkkenet (Foto: Karsten Hagelund)

Lever af sin hobby

Mens hun nu har fundet ro og inspiration ved at bage, så udtrykker skuespillerinde Maria Lucia, 37, sine følelser gennem sang.

– Jeg er så heldig at leve af min hobby, som er sang, og som er noget, jeg har brugt terapeutisk så længe, jeg kan huske. Lige siden jeg var seks år, har jeg hoppet rundt, danset og sunget. At gå ind i musikkens univers kan være helt helende for mig, forklarer Maria Lucia.

Resultatet af kvindernes anstrengelse i køkkenet endte med en masse ros fra Mette til hendes lærenemme elev, der bestemt fik tilfredsstillet sin søde tand.

LÆS OGSÅ: Amalies vilde vægttab: Sådan tabte jeg mig

LÆS OGSÅ: Oh Land åbner op om presset