Mads efter ‘Luksusfælden’: Kom ned i et sort hul

Mads fik det rigtig dårligt, efter eksperternes besøg, og det gik ud over tætte venner.

Af Rikke Lynge - 26. oktober 2021 kl. 21:05

Mads Niebur er vant til at se sig selv på tv, da han både har medvirket i ‘Paradise Hotel’ og ‘Ex on the beach’, men hans medvirken i ‘Luksusfælden’ er alligevel anderledes for den 29-årige motorcykelentusiast fra Albertslund.

– Det er det eneste program, hvor jeg tænker “puha”. Det er anderledes, men ved du hvad, det er et tabuemne, der skal ud, og man er nødt til at snakke om det, fortæller Mads indledningsvist til HER&NU.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk med i ‘Luksusfælden’: Brugte 23.000 på pizza

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Frederik fortæller om ‘Robinson’.

LÆS OGSÅ: Ung mor sønderknust: 29-årig bror dræbt i ulykke

Efter Luksusfældens eksperter var forbi Albertslund Mads, hvor han valgte at skaffe sig af med sin motorcykel, fik Mads en begyndende depression, da han ikke længere kunne dyrke sin interesse for motorcykler med vennerne fra MC Sjælland.

– Jeg gik ned, da jeg halvdelen af sommeren ikke kunne ses med vennerne. Jeg ligger jo og kører motorcykel ti timer om dagen på en god dag. Det kunne jeg ikke længere, så jeg fik det dårligt og blev meget let irritabel, og det gik ud over nogle af dem omkring mig, fortæller Mads.

LÆS OGSÅ: Frederik afslører nye ‘Robinson’-hemmeligheder: Produktionen var ikke glad

Mads har for mange år siden haft en depression, og han kunne mærke flere advarselssignaler.

– Jeg kunne mærke, hvad der var ved at ske, så jeg prøvede at forebygge, men jeg gik meget ned, det var ikke særlig sjovt. Jeg blev ligeglad med det hele. Det var en kamp bare at komme op af sengen, og det var svært at gøre normale ting, fortæller Mads, der først efter programmet er sendt har fået det bedre.

– Jeg havde slet ikke regnet med at få så meget positiv feedback, der er jo sygt mange, der har skrevet, jeg er helt overvældet. Det har været med til at trække mig op, men så er jeg også begyndt at træne igen, og det gør mig også glad, fortæller Mads, der i dag føler sig ude af sin sorgproces.

LÆS OGSÅ: Cecilie taler ud om vild fødsel: Fuld Christopher og ved at føde i taxa

Fortryder

Mads var hele vejen igennem programmet villig til at gøre, hvad eksperterne sagde, og det resulterede også i, at han opgav sin højt elskede motorcykel for at blive gældsfri før tid, men her misforstod Mads en vigtig information.

– Jeg misforstår én ting. Sådan som jeg forstår det, så siger de, at jeg er gældfri om syv år, men hvis jeg fjerner motorcyklen, så er jeg gældfri om 2 år og 8 måneder, det var det eneste, jeg hørte. Så det valgte jeg jo at gøre, selvom motorcyklen for mig ikke bare er en motorcykel, forklarer Mads og uddyber, hvad han misforstod:

– Jeg skulle så stadig spare 5000 ekstra om måneden for at være gældfri om 2 år og 8 måneder, der fik jeg en klump i halsen og tænkte “fuck”. Jeg sagde til dem fra start, at hvis der kun var et års forskel, så fjerner jeg ikke motorcyklen, fortæller Mads.

LÆS OGSÅ: WHAT! Svensson indlagt efter ‘Robinson’-exit

Selvom Mads har 3000 kroner mere til sig selv hver måned efter salg af motorcyklen, så er han ærgerlig.

– Jeg fortryder 100%, at jeg kom af med motorcyklen, men man kan jo altid være bagklog, fortæller Mads i dag.

LÆS OGSÅ: Mathilde Gøhler afslører kønnet

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Mads Niebur (@nieburr)