Lykkelig ung mor: Gravid og forlovet - Her & Nu

Lykkelig ung mor: Gravid og forlovet

‘De unge mødre’-deltageren er en glad kvinde i disse dage.

Af Jonas Sand - 27. november 2017 kl. 19:25

Lykken tilsmiler i den grad ‘De unge mødre’-deltageren Kamilla Skov, der har svært ved at få armene ned i disse dage. Og det forstår man godt. Hun er nemlig gravid, og i løbet af det nye år får datteren Sophia en lillebror.
– 181 dage på 37 grader – og så skulle lille Liam gerne være færdigbagt. Mor, far & storesøster venter i spænding, skriver den unge mor på Instagram, hvor hun også fortæller, at hun er 14 uger henne og har termin den 24. maj.
LÆS OGSÅ: Amalie taler ud: Peter bliver aldrig ‘the one’
Faren til barnet er hendes kæreste, Stephen Kjær, som hun mødte tilbage i juni og blev forlovet med i oktober, hvor han gik på knæ. Det afslørede den unge mor på Instagram, og på sin blog fortæller hun, at hun i den grad er glad for sin nye kærlighed.
– Jeg er mere end bare lykkelig. Faktisk vil jeg beskrive det som at ’svæve på den lyserød sky’. Det lyder oftest meget sukkersødt at sige sådan, men det er faktisk sådan, jeg har det, skriver hun og fortæller, at datteren også har taget rigtig godt imod den nye kæreste.
LÆS OGSÅ: Hjemmegående ung mor afslører: Dét får jeg fra kommunen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Kamilla fortælle om dengang, hun blev indlagt:


LÆS OGSÅ: Ung mor deler glædelig nyhed: Derfor dropper jeg donorbarn
Bor ved mor og far
Kamilla og Stephen bor på nuværende tidspunkt ikke sammen. Kæresten, der er i starten af 20’erne, bor stadig hjemme, og det har givet lidt udfordringer som nyforelskede, skriver den unge mor. Men hvis alt går vel, så ændrer det sig også inden længe, når de kommer til at dele adresse.
– Vi har allerede snakket om, at vi snart skal flytte sammen, da vi har svært ved at undvære hinanden. Men det er ikke altid lige let at skulle finde en bolig, hvor der er plads nok til os alle – og slet ikke, når jeg på ingen måde er flytbar, skriver hun på bloggen.
– Sophia er jo så stor nu, at hun snart skal starte i før-skole, og jeg vil helst ikke flytte hende væk fra hendes venner fra børnehaven. Så det er altså lidt af en udfordring at få det hele til at gå op i en højere enhed, men mon ikke det hele løser sig lige pludselig?
LÆS OGSÅ: Nægtede at vaccinere sønnen: Nu har Natascha Linea truffet stor beslutning
LÆS OGSÅ: Ung mor taler ud efter indlæggelse og depression

JEG SAGDE JA!! .??? #heltmundlam #nedpåknæ #jegelskerdig @stephenkjaer

Et opslag delt af Kamilla Skov (@kamillaskoov) den