Lykkelige Sonny: Nu er han mere end bare weekend-far

Sonny og Julie har fundet frem til en ny ordning om datteren Melia, og det er den unge far yderst tilfreds med.

Af Jonas Sand - 6. januar 2016 kl. 8:41

‘De unge mødre’-seerne har for alvor fået lov til at stifte bekendtskab med Sonny Møller Ditlevsen, der kom med som ung far i programmets seneste sæson. I den forbindelse fortalte han, at han gerne vil være mere end bare en weekend-far, og det er han nu blevet.
Siden han og Julie Boraso Heinesen gik fra hinanden, har den unge far primært haft datteren Melia hver anden weekend. Men det er slut nu, og forældreparret er blevet enige om en ordning, hvor de hver har datteren syv dage.
– Det bliver så nice at have hende meget mere og at lave oplevelser med hende. Jeg er rigtig stolt af at være en far, der vil hende meget og være der meget i hendes opvækst. Aftalen gør mig vildt glad, jubler Sonny over for Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Sonny leder efter kærligheden

Foto: Janus Nielsen / Kanal 4

Melia har indtil videre taget godt imod den nye ordning. Foto: Janus Nielsen / Kanal 4


Positiv udvikling for Melia
De fleste skilsmissepar med børn ved, at det kan være en kamp for forældrene, når børnene skal deles. Men ifølge Sonny har det ikke skabt store problemer mellem ham og Julie.
– Julie var ikke imod det. Det var derimod hende, der sagde, at vi skulle prøve det, siger han og fortæller, at datteren har taget godt imod den nye ordning.
– Melia trives rigtig godt for tiden, og man kan mærke en udvikling i hendes sprog. Så jeg er helt sikker på, at det er en positiv drejning for hende.
Se flere billeder af Sonny og Melia i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: Sonny om anbringelsen: Sådan er forholdet til min mor
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.