Lykkelig realityhunk: Jeg skal giftes

Han havde både ring og bil klar, da han skulle fri til kæresten.

Af Jonas Sand - 11. september 2017 kl. 11:55

‘Big Brother’-deltageren Klaus Snedker skal inden længe til at i gang med at planlægge bryllup. I slutningen af sidste uge var han nemlig på knæ foran sin kæreste, Michelle, som han fandt sammen med i slutningen af sidste år.
Frieriet havde været planlagt i lang tid, og heldigvis fik realitydeltageren også den ønskede reaktion fra kæresten. Det afslører han over for Realityportalen.dk.
– Hun var mundlam og brød ud i glædestårer. Hun kunne slet ikke forstå, hvad der foregik. Men hun sagde ja, fortæller en glad Klaus, der ikke er i tvivl om, at han har fundet hende, som han vil tilbringe resten af sit liv med.
– Jeg ved ikke, hvad der gør hende til den eneste ene. Men jeg kan være mig selv sammen med hende, og vi kan sidde ude og spise og få de vildeste grineflip sammen, så folk kigger underligt. Det er så fedt, griner han.
LÆS OGSÅ: Landmand søgte kærlighed: Nu skal han giftes og have barn

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan få et tilbageblik på Klaus i ‘Big Brother’-huset:


LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Reality-hunk har fundet kærligheden
Friede med ny bil
Klaus havde samlet det meste svigerfamilien og også været forbi inden for at spørge om lov inden da. Den tilladelse fik han, og med stor hjælp fra både svigermor og svigerfar fik han arrangeret frieriet.
– Jeg spurgte hende først, hvor jeg havde en stor buket roser, om hun ville være min samt fortalte hende, hvor stolt jeg er af hende som kæreste og som mor, og med de ting hun har formået at gøre, den tid jeg har kendt hende. Og så gik jeg på knæ og hev ringen frem, fortæller Klaus, der herefter havde flere overraskelser til kæresten.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Realitypar skal giftes
Hos genboen havde han nemlig skjult en Audi a3, der var pyntet med både blomster og balloner.
– Hun har altid drømt om sin lille Audi. Jeg har givet mange penge for den, men jeg har solgt min egen bil og motorcykel, så hun kunne få sin lille Audi, griner Klaus, der længe har sparet op til frieriet.
– Når man tænker på, at jeg ikke har været i byen siden 8. december 2016, så har jeg jo sparet mange penge, og derfor kan sådan nogle ting her lade sig gøre. Når folk har drukket sig fulde lørdag aften, så har jeg brugt 12 timer hos Falck i Kastrup Lufthavn, hvor jeg er ansat som redder.
LÆS OGSÅ: Medinas ekskæreste skal giftes
Drømmer om kirkebryllup
Selv om parret nu er blevet forlovet, ligger der formentlig ikke et bryllup i den nærmeste fremtid.
– Vi har ikke talt om dato, men hun skal lige være færdig med sin uddannelse, og så er der en flytning undervejs. Så vi afventer lige tiden, og så skal der spares lidt op, siger Klaus, der dog allerede har styr på, hvor det skal foregå.
– Kirken er helt afgjort, og så det skal være så fedt både i udsmykning og sted. Men nu tager vi en ting ad gangen.
Se flere billeder i galleriet over artiklen.
Herunder kan du se, hvordan det gik til, da Michelle fik sin nye bil:

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-babe skal giftes
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.