‘Luksusfælden’-deltager åbner op om fængselsdom

På få år har Rasmus ændret sig meget. Han ser ikke længere sig selv som den person, han var, før han kom i fængsel.

Af Caroline Grønne Wigdal - 2. marts 2022 kl. 17:14

I tirsdagens udgave af ‘Luksusfælden’ fortalte 26-årige Rasmus fra Slagelse, at han har været i fængsel én gang, og at han, da programmet blev optaget, netop var blevet fri af sin fodlænke. På det tidspunkt havde han stadig en betinget dom.

Artiklen fortsættes under videoen med deltageren Heine, der udvandrer fra ‘Luksusfælden’… 

LÆS OGSÅ: Forelsket Hjalmer: Flytter snart sammen med kæresten

– Jeg har været en rigtig rod. Det prøver jeg at rette op på nu. Der har været meget vold og trusler og tvang og afpresning. Det har jeg det ikke så godt med, at jeg har rendt og lavet, siger han i programmet.

Rasmus ønsker ikke at gå i detaljer med, hvad han blev dømt for for nogle år siden.

– Det er noget, jeg har lagt bag mig, og det er ikke den type, jeg er mere. Jeg gider ikke hænge mig i fortiden. Sket er sket, og det kan jeg ikke lave om på. Jeg har dummet mig i mine yngre dage, og det er der stadig mange, der har ondt i røven over, siger han til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Silas Holst: Datteren følger i fars fodspor

Han tilføjer:

– Folk kan ikke rigtig give mig en chance for at komme videre og dømmer mig stadig. Men jeg er ikke den samme person, som jeg var for to og tre år siden. Jeg har ændret mig rigtig meget og arbejdet med mig selv.

‘Luksusfælden’-deltageren valgte at trække sig fra programmet, inden eksperterne Sesilie og Louise nåede at hjælpe ham. Men det er siden gået ham godt, for han har fået nedbragt sin gæld med omkring 60.000, og så har han fået nyt job og er flyttet i lejlighed med sin kæreste.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen sender sin løn til Ukraine